Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a húgom szexel...

Szerintetek a húgom szexel valakivel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F

2021. márc. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim válasza:
10%

Nem igaz, hogy 2:00-kor nincs jobb dolgotok, mint itt kombinálni, hogy majd beköpi a húgát xDD

Azt mondjátok már el, hogy miből jutottatok arra, hogy beköpi?

2021. márc. 6. 07:17
 42/72 anonim ***** válasza:
92%
42 nézd már meg az utolsó mondatot
2021. márc. 6. 07:30
 43/72 anonim ***** válasza:
99%

" 17 évesen ne szexeljen"

Miért? Mert nem töltötte be a 18-at?

Vagy ha felcsinálják akkor anyuci nyakán marad az unoka?

Mert ha 18-20 évesen van ez akkor már a szülő kidobhatja nyugod szívvel nem?

Tipik mikor felteszitek azt a kérdést" anyám szexel az új pasijával mit tegyek?"

Hugod egy szexkapcsolatban van, és? Neki ez így jó nem akarja magát lekötni ennyi.

Elhiszem nektek pasiknak jobb verni a lompost, de nekünk azért a nuni dörzsölésnél több kell.

Hagyd békén. Ha mindennap máshoz megy ahhoz sincs közöd...

És attól, hogy a huga meg 17 éves nem 18 akkor sincs köze hozzá...

Miért neked 28,35, 45 évesen a testvéreidnek van köze hozzá, hogy kivel kufircolsz?

2021. márc. 6. 07:41
 44/72 anonim ***** válasza:
99%

Kedves 20 éves kérdező!

TE vajon szexelsz-e (eleget)?

2021. márc. 6. 07:53
 45/72 anonim ***** válasza:
97%
Közöd? A szüleid meg tiltogathatnak,de a húgod korabelieknek normális hogy van szexuális élete. Amúgy meg a törvény tizennégy éves kortól nem bünteti, akárkivel dug... Amúgy ah ilyen durván kontroll alatt tartják szerencsétlent, simán elhiszem hogy nincs senkije, csak nem bírja elviselni a képeteket, és menekül otthonról amikor csak tud.
2021. márc. 6. 08:23
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

Online oktatás online minden...

Hagy legyen már ennyi testi öröme ha elvan zárva.

Anyádék azért tiltották meg neki, mert ők már egymással nem kufircolnak meg valszeg mással se

2021. márc. 6. 08:39
 47/72 anonim ***** válasza:
93%

Örülj neki,hogy nem egy depis idegbeteg. Inkább vegyél neki 1 doboz óvszert és amikor kettesben vagytok add oda neki. Hidd el sokkal nagyobbat nősz a szemében,ha tudja,hogy bízhat benned és így talán neki is jobb lenne.ha a tesójával megoszthatja a titkokat.

Én is vettem hugomnak vibrátort amikor nem volt párja, amikor volt akkor meg egy 50darabos óvszert. Nem szóltam semmit,de ő és én ugyan abbol a vérből származunk,kiben bizzon az ember,ha a testverében nem?

2021. márc. 6. 08:44
 48/72 anonim ***** válasza:
97%

17 éves voltam mikor megtörtént az első, néhány héttel a 18. szülinapom előtt. Természetesen minden titokban, szülők nem tudtak róla (vagyis, ebben a hitben élek :) ) Van egy bátyám, aki ha beárult volna, tuti többet nem beszélek vele,hiába akart volna segíteni. Ez nem lett volna segítség, mert egy orbitálisan nagy balhé kerekedett volna belőle otthon, mert engem is keresztény prűd szülőkkel áldott meg az ég... A segítség az lenne kedves kérdező, hogy megpróbálsz vele beszélni. Ha elmondja, akkor pedig tartsd titokban, max az óvszerre kérdezz rá, hogy védekeznek-e megfelelően. Ha nem mondja el, akkor hagyd békén, valószínűleg úgy gondolja hogy semmi közöd hozzá. Tudom, szereted meg minden, de te fordított helyzetben örülnél ennek? Lenne egy nővéred és kémkedne utánnad? Nem hiszem... (Légyszi kíméljetek az olyanoktól, hogy a fiúknak lehet, lányoknak nem. Az nem jó ha egy lakatot minden kulcs kinyit stb, stb.)

A húgod pont abban a korban van, mikor kíváncsi. Ilyenkor fedezi fel a világot, a testét, egyre kíváncsibb a másik nem iránt és természetesen a szex iránt is. Ha nem valami gengszter bandába keveredett, hanem valami normális srácot talált akivel jól érzi magát, hát egészségére :) érezze jól magát és élvezze hogy fiatal. Később lehet megbánja? Az is lehet, de ezekszerint most jól érzi magát.

2021. márc. 6. 08:51
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

Követni??!? Normális vagy te?? Inkább szexelnél valakivel te is és akkor nem lenne időd ilyen hülyeségekre.

Semmi közöd ahhoz, hogy a majdnem felnőtt húgod kivel szexel, 17 évesen el tudja dönteni, hogy kit akar a közelében tudni és kivel szeretne ágyba bújni! Én bátyám lenne ilyen kotnyeles, minden lében kanál és rajta kapnám, hogy követ/esetleg a szüleimnek szalad árulkodni, többet a büdös életben nem állnék vele szóba. Legalább te lennél normális, ha már a szüleid ilyen fa fejű prűd emberek, akik a 17 éves lányuknak megtiltják a szexet...Mert hát ugye 17 évesen és 364 naposan még fiatal és nem tudja eldönteni, rá egy napra 18 évesen meg hirtelen igen.. 🤦🏻‍♀️

2021. márc. 6. 09:14
 50/72 anonim ***** válasza:
28%
Kérdezd meg a hugodat, hogy a csávónak nincs -e lánytesója és akkor mehetnétek együtt
2021. márc. 6. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!