Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a húgom szexel...

Szerintetek a húgom szexel valakivel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F

2021. márc. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
6%

Kedves 10-es!

Nincs olyan hogy az ő dolga 17 évesen,ilyen témában pláne!Jo ha testvere a körmére nézz,megelözve a baromi nagy cirkuszt a családban!

9-es voltam

2021. márc. 5. 23:13
 12/72 anonim ***** válasza:
97%
Visítófrászt kapnék, ha ilyen kuki-muki lenne a bátyám!
2021. márc. 5. 23:21
 13/72 anonim ***** válasza:
95%

Ha 11 lenne akkor mondanám hogy érdemes a körmére nézni. De 17 évesen??? Nóóóóóóórmális?

Igen, 99% hogy szexel, te meg hagyd békén ha már szüleid ennyire idiótán prűdek.

2021. márc. 5. 23:24
 14/72 anonim ***** válasza:
9%

Kedves 12-es!

Gratulálok az intelligenciádhoz,ami mindent ver.

Ha valaki már konzervatív,normális ertékeket képvisel az rögtön cigány,akkor gratulálok!

Elárulom a cigány es a nem cigány csaladoknál is van olyan,aki.igen is megkívánja ezeket az értékeket.

2021. márc. 5. 23:25
 15/72 anonim ***** válasza:
92%
Én azt nem értem, hogy miért nem kérdezed meg őt magát. Ha uyanezekkek a jelekkel szembesíted, szerintem elmondja az igazat. Fontos lenne, hogy mindketten őszintén, tabuk nélkül tudjatok beszélni egymással. Amúgy szerintem nem gond, hogy csinálja, persze kérdés hogy kivel
2021. márc. 5. 23:25
 16/72 anonim ***** válasza:
95%

Kövesd ha attól mrgnyugszol DE EZ AZ Ő ÉLETE AZ Ő DÖNTÉSE

(Inkább falaznék neki mint h beköpjem egy jó testvér segít a másiknak)

2021. márc. 5. 23:28
 17/72 anonim ***** válasza:
4%

Mi az hogy falazzon neki kedves 17-es?

Falazzon neki abban hogy a vesztébe rohan?

Szép tanács

15-ös voltam

2021. márc. 5. 23:30
 18/72 anonim ***** válasza:
37%
Valaki jól megcumiztassa
2021. márc. 5. 23:32
 19/72 anonim ***** válasza:
97%
#18 nem értem miért rohanna a vesztébe. Ha védekezik akkor semmi baj azzal ha szexel, Magyarországon amúgy is 14 év a beleegyezési korhatár szóval teljesen legális is. 17 évesen el tudja dönteni hogy akar-e szexelni és ha igen akkor kivel, nem is értem hogy a szülőknek miért kell beleszólni a majdnem felnőtt gyerekük szexuális életébe (az nyilván más ha a 13-14 éves lánya szexel valakinek ráadásul védekezés nélkül de ez nem az a szituáció)
2021. márc. 5. 23:36
 20/72 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, emberek. Kicsi gyerekkortól arra tanítjuk a lányokat, fiúkat, hogy csak az érhet hozzájuk, akinek ők megengedik. Aztán hirtelen tinédzserkorukban már az sem? 17 évesen már nem rendelkezhet a saját testével?
2021. márc. 5. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!