Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Figyelt kérdés

Mióta testvérem elkezdett dolgozni alig csinál valamit itthon (heti 3 napot dolgozik, azt is nappal).

Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését. Úgy beszél velem mióta dolgozik mint egy kutyával, folyton lenéz és bántó dolgokat vág hozzám, minden nap 3x összeveszik velem a semmiért.

Olyanokat is mondott már, hogy haza se jöjjek, bár ne ismerne, beképzelt okoskodó p.csa vagyok.

Minden kis apró dologért hozzámvág valamit. Elegem van belőle, minden nap gyomoridegem van már miatta, gyűlölöm, hogy itthon van!

Mit tehetnék? Kérlek adjátok tanácsokat vagy építő jellegű kritikákat.

2021. márc. 5. 13:42
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Már többször is említettem, ha nem tűnt volna fel... Tesóm szidva van, rá van szólva, de a probléma ami miatt kiírtam a kérdést (hogy tesóm elszállt mióta melózik/megkaptam a jogsit, folyton flegmázik és veszekszik) nem csak velem történik meg, hanem ugyan úgy anyámmal is.

Legyek én a hülye, mert te nem tudod értelmezni.

2021. márc. 6. 07:44
 42/54 A kérdező kommentje:
Az első pár válaszolónak köszönöm a segítségét
2021. márc. 6. 08:04
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

A szidás se mindegy milyen forma :D

Rávan szólva " Katika csináld meg legközelebb légyszíves" Katika nem fogja megcsinálni... Mucika csináld már ..

Katika akkor fogja megcsinálni ha pl az lett volna neki mondva, hogy " Katika azonnal mész segítesz a hugodnak az állatokat etetni, utána fogod magad éd elmosogatsz amennyiben nem akkor a jogsi innentől nincs fizetve telefont ide adod és pont.

"Nem csak velem flegmázik hanem ugyanúgy anyával is"

Akkor kéne anyádnak jól szájba verni és letiltani mindenről. Amennyiben nem tetszik neki, hogy kéne viselkedni akkor 3 nap lehet menni 5 nap 8 órát lehet bérelni albérletet azt ott flegmázzon.

Tetszik nem tetszik anyádék nyalják a valagát, nem tudnak gyereket nevelni, nem is érdeklik.

Tudod mikor flegmázna velem a gyerek... Kapna akkora nagy büdös pofont hogy lerepül a feje... Ingyen lakik, nem csinál semmit... Akkor tiszteljen meg annyival normálisan beszél velem.

Ennyi.

Itt akkor is TE tudod magad megvédeni, mert anyád nem fog.

2021. márc. 6. 08:47
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tesód szídva, amikor én tesóm beszólt nem annyit kapott hogy " na Nike elég legyen már" hanem " milyen alapon szólod le, menj takarítani"

Szóval hiheted, hogy számba vagy véve, de nagyon nem fenyitik ha erre még autót is kap és nem kell beadnia a közösbe.

2021. márc. 6. 09:59
 45/54 anonim ***** válasza:
76%

"Legyek én a hülye, mert te nem tudod értelmezni."

Mi tudjuk értelmezni :D

Te nem tudod felfogni meg nem látod át.

Kis beképzelt okos picsa 👏👏👏

2021. márc. 6. 10:17
 46/54 anonim ***** válasza:

Utolsó nem beképzelt okos P..csak, hanem egy átvert, buta leányzó. Azt hiszi egyenértékű a szülei szemében és takarít mert sajnálja az anyját. Azt az anyát aki nem szidja le úgy isteni igazából a tesót, hagyja hogy ingyen ott lakjon és ne csináljon házimunkát közben a másik tanulás mellett is kötelezve van rá és tojnak a véleményére.

Ez a lány csak agymosott és azt hiszi ez a családi modell normális...

2021. márc. 6. 14:57
 47/54 A kérdező kommentje:

#45 a kijelentéseddel saját magadat minősíted, gratulálok

Sajnálom ha ennyire unatkozol

#46 nem szeretem ezt a családi "modellt" amilyenben én élek, és tudom, hogy nem tökéletes, vannak benne hibák. De ezért fordultam ide. A többség tudott segíteni és biztatott, hogy mit tegyek. De úgy látom még mindig sok az unatkozó emberke. Köszönöm a válaszokat, zárjuk le ezt a temat!

2021. márc. 6. 17:56
 48/54 anonim ***** válasza:

Nem unatkozó ember vagyok, de kívül állokênt, látom hogy te semmibe vagy véve, mert nincs büntetve a tesód viselkedése, sőt te tűrj és tök normális, hogy te melózol és aláznak.

Sajnos annyira benne vagy hogy ezt nem veszed észre.

Nem ostoba vagy csak elhiszed, hogy pl. Anyukád szegény ne dolgozzon. Viszont anyaként én nem hagynám idáig fajulni a dolgot és nem mondanám azt, hogy ez van fogadd el. Sőt megnevelném a tesódat és nem jutalmaznám a viselkedését azzal, hogy ingyen lakhat, szemét lehet és kocsit is kap...

Lásd be egy szülő részéről ez nagyon rossz hozzáállás, azzal hogy takarítasz csak megerősíted anyukádat, hogy ez normális. Félsz ellenállni, közben változást akarsz, de így ez nem fog összejönni.

2021. márc. 6. 20:35
 49/54 A kérdező kommentje:

Utolsó még mindig nem látod át, de hagyjuk. Órák hosszaig mondhatnám neked...

Mi értelme megütni egy 20 évest?

Eddig azért nem volt tőle pénz kérve mert úgy volt, hogy megy egyetemre és arra gyűjt mivel anyám nem tudja fizetni neki az albérletet.

De mivel kiderult, hogy nem megy ezért mostantól fizetnie kell neki egy x összeget minden hónapban.

Az autót magának akarja venni.

Punktum...

2021. márc. 7. 11:32
 50/54 anonim ***** válasza:

"

Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését"

Akkor most kér anyád tőle pénzt vagy sem? :D

Inkább a fogalmazás leckéddel foglalkozzál ne a takarítással mert nem lesz jó vége...

2021. márc. 7. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!