Hogy tegyek igazságot és mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Már nem bírom idegekkel!
Hát igen nem vagy könnyü helyzetben, mert egyiket sem akarod megsérteni!
Viszont hozd össze õket egy kávézóban, de egyik se tudjon a másikról. Ott mondd meg nekik, na megbeszélhetitek,amit szeretnétek.
Nem élnek párkapcsolatban a szüleid?
Üdv a klubban,engem is sokáig tartottak így lelki terrorban.Ez ellen csak egy dolgot lehet tenni:nyitott szemmel végig alszod az egész napot,mert hogy ezek csak a te kedvedért nem fognak megváltozni,az szent.Önzőek.Legalábbis ez az én tapasztalatom.
De szerintem jobb ötlet lenne munkahelyet váltani,ha tényleg ki akarsz szabadulni ebből az ördögi körből.Szerintem ez semmi pénzt nem ér meg,de te tudod.
tegnap 23:22
Sajnos 1 hónapot még le kell húznom mindenképpen,mert a sulimat ki kell fizetnem...szóval muszáj lesz valahogy kibírnom a dolgot.
Édesanyádnak mondd meg, hogy nem az édesapáddal dolgozol eggyütt, hanem x y-nal. Azaz, a munkahelyen ő a munkatársad. Mondd meg, hogy apukáddal legutóbb ekkor meg ekkor találkoztál, tehát nem tudod mi van vele. ( mondd a legutóbbi munkahelyen kívüli találkozás időpontját )
Édesapádnak pedig mondd meg, hogy ha édesanyád szimpatikus neki, és jobban meg akar ismerkedni vele, akkor talán keresse meg egy közösségi honlapon, és ott vegye fel vele a kapcsolatot. Tehát neki is mondd meg, hogy ott csak munkatársak vagytok.
Mindezt poénosan, de határozottan, kitartóan.:)
Elvégre mindig mindenki azt mondja, hogy a munkahelyi dolgokat nem érdemes hazavinni, és fordítva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!