Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Tudom, kissé gyerekes, de ez van sajnos.
Figyelt kérdés
Szóval összevesztem a legjobb barátnőmmel,mert ő nagyon megváltozott,ellustult,bunkó lett,és kihasznált.Egy albérletben lakunk,egy szakra járunk,az egyetemi csoportban 5-en voltunk jóban,egy jó kis csapat voltunk,míg a barátnőm nem lett ilyen,most,hogy összevesztem vele,elkezdett kavarni a hátam mögött,pletykálgat rólam a csoporttársaknak,többek közt azoknak is,akikkel jóban vagyok.2012. ápr. 1. 13:48
1/4 anonim válasza:
Pofán kell verni. Tudom-tudom, ebben a liberális világban inkább mindent meg kell szépen beszélni a faragott lábú asztalnál, de van, amikor nem segít. Szóval, pofán kell verni.
2/4 Tóth Bulcsú válasza:
Ha tényleg ezt teszi, akkor jobb is, ha már nem lesztek barátok. Kibújt a szög a zsákból.
Keress más barátokat, vagy a többi meglévővel foglalkozz.
3/4 zokniszörny válasza:
Ez ellen ezt teheted: lesz*rod. A pletykái meg a rosszindulata ellen nem tudsz mit csinálni. Azt viszont megteheted, hogy négyszemközt elmagyarázod a csajnak, hogy jobb lesz, ha meghúzza magát, mert gusztustalan, amit csinál, és csak magát járatja le. Ennyit tudsz tenni.
4/4 anonim válasza:
Ha egy albérletben vagytok, el kell költöznötök, vagy ki kell békülnötök! Én ilyenkor adnék neki egy pofot, megtanulja, ki a főnök, és nem tehet ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!