Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Figyelt kérdés

Mióta testvérem elkezdett dolgozni alig csinál valamit itthon (heti 3 napot dolgozik, azt is nappal).

Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését. Úgy beszél velem mióta dolgozik mint egy kutyával, folyton lenéz és bántó dolgokat vág hozzám, minden nap 3x összeveszik velem a semmiért.

Olyanokat is mondott már, hogy haza se jöjjek, bár ne ismerne, beképzelt okoskodó p.csa vagyok.

Minden kis apró dologért hozzámvág valamit. Elegem van belőle, minden nap gyomoridegem van már miatta, gyűlölöm, hogy itthon van!

Mit tehetnék? Kérlek adjátok tanácsokat vagy építő jellegű kritikákat.

2021. márc. 5. 13:42
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Anyáddal beszéltél már erről?
2021. márc. 5. 13:47
 2/54 A kérdező kommentje:

Szoktam neki mondani a vitákat, de csak annyit mond, ne torodjek vele.

De ezt a sok bántást már nem tudom elviselni, betelt a pohár.

2021. márc. 5. 13:49
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mind a ketten lányok?
2021. márc. 5. 13:53
 4/54 A kérdező kommentje:
Lányok, 16 és 20.
2021. márc. 5. 13:53
 5/54 anonim ***** válasza:
20%

Jó lenne olyan dolgokat is tudni hogy ti hány évesek vagytok, te mit csinálsz szabadidődben stb.

Mert ha 20+ évesen otthon vagy egész nap, nem csinálsz semmit akkor megértem a báttyád

Egyesével nincs kedvem kihúzni mindent így meg látatlanba marha nehéz bármilyen értelmes tanácsot adni

2021. márc. 5. 13:55
 6/54 anonim ***** válasza:
8%
Jah hogy lányok vagytok, akkor miért nem ugrassz neki?
2021. márc. 5. 13:57
 7/54 A kérdező kommentje:
Mindketten lányok vagyunk én 16 ő 20...😅
2021. márc. 5. 13:57
 8/54 A kérdező kommentje:

Ha a semmiért hülye beképzelt picsáz, szerinted egy ütés után mi lennék? Légyszíves ebben pedig megverném, az tuti

Hetek óta húzza az agyam és megy fel a pumpa eddig tűrtem de már sok

2021. márc. 5. 13:58
 9/54 anonim ***** válasza:
96%
Oszd ki a picsába
2021. márc. 5. 14:00
 10/54 A kérdező kommentje:
Az itthoni dolgok nagy részét nekem kell csinálni akkor is ha ő itthon van. Pedig délelőtt óráim vannak, van, hogy délután kettőig is. Utána csinálom a házikat, beadandókat, a közös háziállatokat is én látom el, gondozom. Mire mindenre végeznék ott járnék, hogy este van, de mivel anyám este ér haza munkából addigra meg kell csinálnom a házimunkát, szóval a tanulás gyakran csúszik... De persze én nem csinálok semmit itthon. Ma is 30 perces kaját megcsinált, azóta telefonozik és semmit nem csinál. Házimunka megint rám marad....
2021. márc. 5. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!