Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Mit tegyek? Nem bírom már ezt.

Figyelt kérdés

Mióta testvérem elkezdett dolgozni alig csinál valamit itthon (heti 3 napot dolgozik, azt is nappal).

Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését. Úgy beszél velem mióta dolgozik mint egy kutyával, folyton lenéz és bántó dolgokat vág hozzám, minden nap 3x összeveszik velem a semmiért.

Olyanokat is mondott már, hogy haza se jöjjek, bár ne ismerne, beképzelt okoskodó p.csa vagyok.

Minden kis apró dologért hozzámvág valamit. Elegem van belőle, minden nap gyomoridegem van már miatta, gyűlölöm, hogy itthon van!

Mit tehetnék? Kérlek adjátok tanácsokat vagy építő jellegű kritikákat.

2021. márc. 5. 13:42
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
70%

Ahham. Anyukád nyalja, miből gondolom?

-Nem kell semmit befizetnie holott nyilvánvaló, hogy elkölt mindent.

-Nem kell takarítania holott veled ellentétben csak 3 napot melózik, míg te heti 5 napot tanulsz.

-Amikor felhozod a problémád csak annyit mond, be foglalkozz vele, ellenben tesód nem kap leoltást sőt semmi következménye nincs a viselkedésének.

Összességében anyukád sajnálja tesódat amiért életképtelen, te viszont le vagy tojva, hisz úgyis megélsz a jég hátán is.

Neeem nincs kinyalva a feneke....

2021. márc. 5. 16:14
 32/54 anonim ***** válasza:
44%

+ építő jellegű kritikát is kaptál meg tanácsot is.

Ennek ellenére amúgy senkinek sem köszönted meg... Lehet felétek nem szokás nem tudom...

De ha ezek után már nem tudod mit tegyél akkor sajnállak

2021. márc. 5. 16:14
 33/54 anonim ***** válasza:
93%
Én a helyedben úgy lekapnám a körmeiről hogy azt megemlegeti. Kezdj el kiállni magadért drágám, mert láthatólag a szüleid nem fognak.
2021. márc. 5. 16:15
 34/54 anonim ***** válasza:
97%
Este kozold anyaddal,hogy holnap fozol,mosogatol,a haziallatokat ellatod.A mosast,takaritast a novereden kerje szamon.Holnaputan csere.Es soha semmilyen korulmenyek kozott ne csinald meg a novered munkajat.
2021. márc. 5. 17:07
 35/54 A kérdező kommentje:

Huha nagyon belelátsz az életembe. Gratulálok.

#33 próbálok.

#34 fel vannak osztva a munkák, de sokszor csak a magyarázkodás megy, meg a dolgok alóli kibújás.

2021. márc. 5. 17:34
 36/54 anonim ***** válasza:
39%

Jézusom...

Akadnak bajok nálad is akkor.

Már nem sajnállak. Magad ellen csinálsz mindent.

2021. márc. 5. 17:46
 37/54 A kérdező kommentje:

Miért, mit csinálok magam ellen? 😂

Senki sem mondta, hogy sajnálni kell engem. Nem is kell sajnálni.

Milyen bajok akadnak?

Bajok abból kifolyólag, hogy az én részemet megcsinálod, az övét nem? Vagy most ezt nem értem, kérlek magyarázd el.

2021. márc. 5. 17:55
 38/54 anonim ***** válasza:
62%

"Az itthoni dolgok nagy részét nekem kell csinálni akkor is ha ő itthon van."

Hmm?? :)

Kezdem azt hinni, hogy tesódnak igaza van és tényleg egy beképzelt picsa vagy :)

Ha van egy csicska aki megcsinál mindent, anyuci meg nem szól rám. Akkor minek mozduljak meg?

Tesód okos

2021. márc. 5. 18:16
 39/54 A kérdező kommentje:

Rászól, de ezt már fentebb is írtam...

Nem hiszem, hogy beképzelt picsa lennék azért mert anyáról próbálom leemelni a terhet tesom helyett is... Hogy ne anyámnak kelljen takarítani 10 óra munka után.

Kedves tőled, de jobb ha több válaszra sem méltatsz. Kár volt belekezdened..

2021. márc. 5. 18:30
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nézd, anyukád nem áll ki melletted, akkor miért akarod megkímélni a munkától ha egyszer sem ismerte el a tesód előtt, hogy tesód igenis dolgozzon és téged elküld pihenni?

A probléma nem látod hogy át vagy verve. Amit ő nem csinál meg azt te megteszed, de közben bizonygatod, hogy el van osztva a munka. Elvan osztva a meló, te csinálsz mindent, aztán szóvá teszed és annyit kapsz, hogy ne vegyél róla tudomást, hááát burokban élsz ha ezt megakarod azzal hálálni hogy elvégzed azt ami nem a te dolgod plusz elviseled, hogy aláz a bátyád, a meg nem értéssel aláz anyukád és erre apád nem törődömsége is rá tesz egy lapáttal, hisz a semmiért meg is jutalmazza.

Nem tudom eldönteni hülye vagy, vagy mártír.

2021. márc. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!