Mit tegyek? Nem bírom már ezt.
Mióta testvérem elkezdett dolgozni alig csinál valamit itthon (heti 3 napot dolgozik, azt is nappal).
Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését. Úgy beszél velem mióta dolgozik mint egy kutyával, folyton lenéz és bántó dolgokat vág hozzám, minden nap 3x összeveszik velem a semmiért.
Olyanokat is mondott már, hogy haza se jöjjek, bár ne ismerne, beképzelt okoskodó p.csa vagyok.
Minden kis apró dologért hozzámvág valamit. Elegem van belőle, minden nap gyomoridegem van már miatta, gyűlölöm, hogy itthon van!
Mit tehetnék? Kérlek adjátok tanácsokat vagy építő jellegű kritikákat.
Na és akkor mi van?
Ha már más nem véd meg akkor megvêdem magam. Ugasson majd egyszer kap tőled egy hajtépést azt leáll
Ne csináld meg... Mondd meg anyádnak, hogy nem vagy bejárónő
Megkérdi miért nincs elmosogatva mondd hogy órád volt, nem értél rá.
De ezt nem értem, nem sokkal idősebb tőled ráadásul azonos nemű is, ha anyád nem ér rá ezzel foglalkozni akkor állj már ki magadért mert a nővéred csak rajtad vezeti le a feszkóját, b*ssza a csőrét hogy neked még nem kell dolgoznod, egyszer megtéped rendesen azt kussban marad
Szépen lepontoztatok de akkor még volt ott hogy lányok és hogy mennyi idősek
Sajnos ez nálunk nem kifogás. Nem anyám ellen akarok menni, csak nem akarom eltűrni, hogy a drága testvérem csicskáztat. De akármit teszek valakin csattanni fog, ezért fordultam inkább ide hozzátok.
Nem tudom mit tehetnék, ha az eszem után mennék és nekiesnék, akkor abból is csak én jönnék ki szarul.
Te vagy a legkisebb a családban, sajnos a legtöbb helyen ez így megy, mindig rajtuk csattan az ostor
A munkahelyen és a kollegákkal normálisan kell viselkedni, ez sok energiát felemészt, otthon viszont lehet sz*patni a kis csicskát
Szóval vagy leütöd, vagy elviseled, vagy elköltözöl
Szüleim elváltak egyébként, szóval apám nem nagyon tud erről. Egyedüli pillanat volt a mai, amikor meséltem neki, hogy miket szokott mondani nekem.
Mert autóvásárláson jár tesóm esze (most lett meg a jogsija) de ugye egy forintja sincs. Apám meg nézegeti vele az autókat, mutogatja neki, ma is rámírt reggel facen, hogy szóljak már neki mert küldött neki autót.
Mondtam neki, hogy nincs pénze és a kertben sincs még egy autónak hely, és ne mutogassa inkább neki.
De erre telefonba mondta neki nem sokkal ez után, hogy ez az autó jó árban van (kb. 250 ezer) és hogy muszáj lenne előzni ne hagyja ki és majd anyámnak azt mondják, hogy apám vette csak kölcsönadta tesómnak.
A problémák, amiket meséltem neki nem is érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!