Mit tegyek? Nem bírom már ezt.
Mióta testvérem elkezdett dolgozni alig csinál valamit itthon (heti 3 napot dolgozik, azt is nappal).
Anyám nem kér el tőle pénzt, hogy legyen neki, de hónap közepére mindig elszórja az egész fizetését. Úgy beszél velem mióta dolgozik mint egy kutyával, folyton lenéz és bántó dolgokat vág hozzám, minden nap 3x összeveszik velem a semmiért.
Olyanokat is mondott már, hogy haza se jöjjek, bár ne ismerne, beképzelt okoskodó p.csa vagyok.
Minden kis apró dologért hozzámvág valamit. Elegem van belőle, minden nap gyomoridegem van már miatta, gyűlölöm, hogy itthon van!
Mit tehetnék? Kérlek adjátok tanácsokat vagy építő jellegű kritikákat.
Ha most nem kezded el, hogy kiállj magadért akkor életed végéig csicska leszel... Tesódnak, pasiknak, főnöknek, kollégáknak, szolgáltatóknak.
Én ma megelelégeltem a jókislányt... A telekom egy nem létező szolgáltatásra számláz nekem fél éve. 20 ezres tartozásom van a semmire.
Először nyugis voltam a telefonba...válltig állította a nő, hogy van... Mondom jó.. mikor írtam alá? Mikor voltak bekötni? Háttt...öö...hátthátt..
De van de van..
Mondom jó akkor go rendőrség... Név+ azonosító számlák sorszáma...
Őő.. izé hozé nézi nézi...
Mit ad Isten téénnyleg nincs tartozásom basszák meg...
Na ezért ne hagyd magad.
Nem takarít fel, baszd hozzá a seprűt.
Morzsál azt nem szedi fel, szedd őssze a morzsát azt szórd a bugyijába...
Bátyámnak mániája volt, hogy a kotyogósból a kávézaccot a KUKA MELLÉ dobta. Sose takarított hanem én.
Bepöccentem, felszedtem nyomta a telót az ágyba szokás szerint azt rászórtam. Pislogott, mint egér a lisztben.
Tesódnak ki van nyalva a valaga azért ilyen.
Anyádat se érdekli mit csinál ő is nyalja a popsit meg apád is.
Ezen nincs mit szépíteni.
Addig fog basztatni míg pofán nem csűröd... Anyád meg majd hisztitek azt kész ennyi.
Anyád azért nem szól rá, mert te meg csinálsz mindent
"Szépen lepontoztatok de akkor még volt ott hogy lányok és hogy mennyi idősek"
Teljesen mindegy, milyen neműek, a bátyuskának azonnal megbocsátasz, eszméletlen.
Ha nem igaz akkor minek tetted fel a kérdést?
Akkor ezek szerint teljesen jó neked így ahogy van...
Jól esik hogy tesó belédrúg, közben te vezeted a háztartást, sulizol... Apád nyalja a seggét a kocsival, anyád nem szól rá , hogy segítsen.
Mêgis akkor minek jöttél ide? Mit szeretnél?
Utolsó, nem sok értelme volt most a válaszodnak. Vagy te is provokálni szeretnél?
Nyugodtan
Én is úgy látom, te vagy a palimadár aki melózik. Amint leteszed a kántor először le leszel szólva, hogy miért vagy lusta ( mert ő nem akar melózni), aztán jön az alázás, végül anyád rászól mert feladja vagy rosszabb esetben ő takarít. Ne sajnáld anyukádat, mert egy jó anya nem nyomja el a másikat, mert sajnálja az életképtelent. Előfordulhat, hogy ezután végre értékelni fogja a munkádat, de ehhez sokáig kell sztrájkolni, nem pár napig.
Szóval tévedsz ha azt hiszed sztrájk nélkül lesz változás.
Elárulod miért provokálás? Feltettem pár egyszerű kérdést amire úgy látom nem is vagy hajlandó válaszolni.
Van ilyen, hogy van aki szereti ha alázzák kihasználják, aztán meg nyöszörög " szegény én" mentális gondok probléma.
Nincs is ezzel baj
Nem alázkodom meg és nem sajnáltatni jöttem magam, tanácsokat /építő jellegű kritikákat kértem.
Provokálsz, a "minek jöttél ide?" kérdést minek szántad?
Anyám nem nyalja a seggét, ez a resze nem igaz annak amit mondtál. Ha élvezném hogy belém rúg, akkor nem ide irogatnék.
Okoskodni lehet, de nem mindig érdemes.
Nem provokáció hanem egy kérdés feltevés.
Ez is bizonyítja, hogy a házimunka helyett jobban rákéne feküdni a tanulásra főleg a nyelvtanra...
Te írtad, hogy rá van hagyva minden és neked kell csinálni.
Akkor nincs kinyalva a valaga? Én nekem ebből nem ez jön le egyáltalán.
" Okoskodni lehet,de nem mindig érdemes" hát akkor tanulhatsz ebből is.
Kaptál sok választ mit tegyél, vélhetően nem ezt fogod csinálni hanem ha beszól legközelebb a tesód akkor duzzogsz órákat aztán dobsz ide egy kérdést.
Igen lehet nincs kinyalva a valaga, én ezt nem látom, mert nem vagyok ott.. tudod csak abból tud kiindulni az ember ami ide írtál, nekem ebből meg az jön le ennyi.
Ha azt élvezed, hogy " haza se gyere, inkább meg se ismertelek volna, okoskodó hülye picsa" ha neked ezek a szavak jók akkor Ámen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!