Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért jó és rossz,hogy nincs/...

Miért jó és rossz,hogy nincs/ van tesód?

Figyelt kérdés
Életedben mikor volt rossz hogy nincs tesód? De mik az előnyei? És ha van tesód mik azok amikor ugy érzed rossz hogy van? És mitől jó? Élmények,tapasztalatok érdekelnek. Én egy faluban nőttem fel,rájöttem hogy az osztályban csak nekem nincs tesóm,nem is tudtam barátkozni,szerintem tesóval bátrabb lennék,nem lettem volna olyan csendes,akit csufolnak,se öngyilkos,mikor egyedül elgyászoltam a szüleimet,a barátaimnak meg páromnak most is meg van az a plusz kapcsolat mikor jókat beszélget a tesójával nekem nincs.házat kocsit hitelre vettem ugyanugy küzdenem kellett,előny max hogy nem voltak tesóviták,de pont ezért mindig érzékeny voltam,és ha más emberek megbántanak mindig sírok. Írjatok
2021. febr. 2. 01:42
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
12%
Jó, mert úgy eggyel több lenne aki megakar változtatni.
2021. febr. 12. 10:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!