Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám miért nem veszi észre,...

Bátyám miért nem veszi észre, hogy a lány csak játszadozik vele?

Figyelt kérdés

Elkezdett járni egy ukrán lánnyal, aki nemrég költözött ide Mo-ra. Mint kiderült, a lány elveszítette a volt vőlegényét a fronton, azután döntött úgy, hogy eljön, mert már nem volt miért maradnia.

Ehhez képest bátyjámal is már a házasságot tervezi, és állandóan kérdezgeti tőle, hogy mikor fog már megtörténni, miért kell vele ennyit várni. Pedig csak fél éve ismerik egymást.

Meg a lány mindent is megvetet a bátyámmal, ő meg asszisztál is hozzá. Egyszer volt olyan, hogy nem tudott valamit megvenni neki és erre úgy hisztizett a csaj, hogy utána napokig nem beszélt hozzá. Azzal hozakodott elő, hogy hát pedig a volt vőlegénye mindent megvett neki és sosem mondott neki nemet. Szóval gondolom ezért borúlt úgy ki, amikor bátyám valamit nem vett meg neki. Ráadásul a csaj már hozzá is akar költözni. Sőt 1 hét után azt már akarta. Amikor elmennek valahova enni, azt is mindig a bátyám fizeti, sosem akar a lány beleadni semmit.

tegnap 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom a lány kielégíti a bátyád egyéb igényeit, így megéri neki.
tegnap 09:10
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

“ Amikor elmennek valahova enni, azt is mindig a bátyám fizeti, sosem akar a lány beleadni semmit. “

Jó, ez mondjuk alap.

tegnap 09:21
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom kellene a házasság a nyugisabb tartózkodáshoz (hacsak nem magyar állampolgár a csaj).
tegnap 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Nagy a p*na hatalma.
tegnap 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Sajna a testvéred ki fogja forgatni a vagyonából. Gyereket próbáljon neki inkább ne csinálni.
tegnap 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Hogy a Bátyád miért nem veszi észre, hogy a lány csak játszadozik vele?

Ez egy elég érdekes és összetett kérdés, de a kifejtésből kiderül, hogy egy önző, már-már pszichopata jegyeket mutató nővel van együtt. Ez egy toxikus kapcsolat, hogy a nő a dráma-hiszti-varieté típusú érzelmi zsarolással operál. A nő nem szereti a bátyádat, csak kihasználja. Nyilván ad neki puncit, néha, de pont annyira csak hogy magázoz láncolja. De a tesó ha szerelmes, nem tudtok mit tenni. Mondjuk egy ilyen népséggel, mint az ukrán, én nem is kezdenék. Legyen akármilyen csinos és csábító is. A csaj egy szirén.

tegnap 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, hogy le leszek pontozva, de anno egy ilyen ukrán csaj volt a szobatársam. Hát nem én választottam, így muszáj volt elviselni.

Úgy cserélgette a pasikat, mint a zoknit. Egy lyukas garas nélkül költözött be, két hónapig csak az én kajámat ettük. Előadta a szerencsétlen életét, én pedig megsajnáltam. Aztán talált valamilyen diákmunkát, ráadásul elég jó fizetésért. Azt gondoltam, hogy onnantól kezdve majd ő is vásárol kaját magának, nekem nem volt szükségem arra, hogy rám is költsön, de a pénztárcám megérezte, hogy egy helyett két embert etet...

Na, ahogy megkapta a fizetését, úgy el is tapsolta! Egy száraz zsemlét nem vett, de ott mutogatta nekem a méregdrága smink cuccokat, kabátot stb. Másnap megint arra lettem figyelmes, hogy az én kajámat eszi. Na ott nagyon kiakadtam és lecsesztem a fejét. Többet nem engedtem, hogy rajtam élősködjön. Akkor talált magának egy pénzes pasit, akivel mindent megvetetett. Tök normális srác volt amúgy, ez meg ott húzta le, ahol érte. Pár hétig ő volt a fejős tehén, majd összeszedett egy ukránt és gyorsan oda is költözött hozzá.

Ez csak dióhéjban a történet, rengeteg húzása volt még!

A kérdésben szereplő csaj pedig csak be akarja biztosítani magát. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan valamilyen formában lezárják a háborút, legalábbis úgy, hogy az ukránok szépen csomagolhatnak az EU-bol hazafelé. Rengeteg megosztott történet van a neten is. Befogadták őket, kaptak pl. baby sitter munkát, majd össze szűrték a levet az Apukával. Nagyon tudnak és akarnak is helyezkedni! Valakinek nagyon alaposan el kellene beszélgetnie a tesóddal, de ugye ezek nagyon jól tudnak manipulálni és nehéz őket levakarni...

tegnap 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Bocsi, ha tévedek és nem személyeskedni akarok, de jól sejtem, hogy a tesód nem egy önbizalommal teli, nőknél sikeres valaki?

Az ilyen rohadt qrvák többnyire azokkal próbálják azonnal elvetetni, felcsináltatni magukat meg a nyakukra költözni, akik nem túl nagy csajozók és ebből kifolyólag hajlamosak mindent eltűrni, mert normálisnak gondolják és/vagy rettegnek, hogy nem lesz más partner.

Elsőként azt kéne megértetni bátyáddal, hogy nem, ez rohadtul nem normális helyzet. Az önbizalmát sajnos saját magának kell helyretennie.

tegnap 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző kérdésedben te voltál a fiú, aki összejött az ukrán lánnyal. Most te vagy a húg...legközelebb mi lesz a sztori?
tegnap 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!