Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy tenyleg szeret es nem csak jatszadozik velem is?
Hosszu es bonyolult ez az egesz tortenet, de a lenyeg az lenne, hogy kb. 1 honapja szakitottunk a parommal. Tobb mint 1 honapig voltunk egyutt. Tenyleg szeretem es ugy ereztem, hogy o is, de egyszer csak kidobott. (...) Mostanaban napi szinten latjuk egymast, nem nagyon akarok ranezni, mivel rosszul valtunk el. 1-2 oran keresztul csak 3x neztem ra, de azt is csak azert, mert ereztem, hogy nezett es muszaly volt *-*.Tegnap is direkt nem neztem ra, de o nezett, amikor pedig oda pillantottam mosolygott ram, nem is figyelt arra, hogy a haverjai mit mondanak neki. Sok baratnoje volt mar es mindenkivel ugyan ezt csinalta, de en kivetelesnek erzem magamat (mikor meg egyutt voltunk es ott voltam nala, megcsokoltuk egymast (tudom, hogy hulyesegnek tunik de ez az igazsag) ereztem, hogy valami megvaltozik/megvaltozott (igazam is lett) az a csok volt az utolso csokunk, ami tele volt banattal, de megis szenvedelyes volt)...16/L
Szerintetek szeret vagy csak jatszik velem? Erdemes vele megbeszelni ezt az egeszet vagy inkabb hagyjam?
Igen, igazad/igazatok van... :/
Koszonom a valaszotokat :)
Meg johet nyugodtan, hogy ki hogy latja... :3
Szerintem is hagyd, nézd levegőnek, a legtöbb pasinak ha nem érez közömbösséget a a csajszi iránt, akkor úgy is zavarni fogja és talán lép is... ha meg nem lép, akkor amúgy is idő veszteség...
Próbáld magadba lezárni, ne várd hogy bármit is tenni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!