A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
Nem szeretnék mindenre válaszolni, mert annyi személyeskedés történt néhány nap alatt, hogy estig itt ülnék, ha mindenre reagálnék. Viszont amellett nem tudok elmenni szó nélkül, akinek nem tetszik, hogy ledögöztem egy kutyát, de ő engem úgy gondolja, hogy ismeretlenül leundormányozhat. Az ilyennek milyen lelkivilága van? Nem a kutyát utálom, hisz valóban nem tehet róla, hogy a nem normális tesóm idehordja egy 70 nm-es házba, aki látott már Cane Corso kutyát az el tudja képzelni, hogy se a kutyának, se nekünk (a szüleimnek se!!) tetszik ez. Anyukámék ugyanúgy nem szeretik, ha hozzák, mint én csak nem problémáznak rajta, mert akkor nővérem se jönne. És igen, nekem ez a kutya egy böhöm nagy dög..de ettől még nem kívánom a halálát, sőt remélem nagyon sokáig meglesz tesómnak, csak ne hozza be a házba, mert nem való ide.
Egyébként egy villanyszerelő valóban meg tudta csinálni. :) Nem volt így sem olcsó, de azért lényegesen jobban jártunk. Persze nővérem szerint mivel a javítást is a szüleim fizették, így neki nem kell adniuk egy forintot sem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!