A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
a lány buta. Miért?
Mert eddig is tudta milyen a kutya és mégis nem tett előtte rendet a háza táján. Én ha tudom jön egy kisgyerek a törékeny dolgokat alapból elteszem, mert balesetek lehetnek bármikor ugye.
Ehelyett a kis hercegnő elől hagyta a méregdrága cuccot, amit alapból én szépen eltennék csak hát a mai kamaszok tesznek a tárgyak értékére és természetesnek tartják, hogy nem raknak rendet.
Igen a nővérke a hibás aki nem nevelte a kutyát,de ettől még nem kéne a kutyát gyűlölni, mert az egy érző lény akivel a nővéred nem foglalkozik.
Haragudj a nővéredre, szüleidre és magadra amiért hanyag módon nem vetted figyelembe, hogy ha eddig is ilyen volt a kutya akkor most is ilyen lesz és nem tettél óvintézkedéseket.
Ez legyen tanulópénz számodra és ne vinnyogj a dolgon vadidegeknek, mert mi nem tudunk rajtad segíteni...
60as, te nem kívánod de ha vissza olvasol vannak olyan agyhalottak akik igen.
És összehasonlitható egy ember és egy kutya élete mert mindkettő élet és egyik sem érdemel halált. Maximum az aki szerint meg kellene ölni egy állatot mert szetragott egy hajvasalot.
Lehet ezt úgy nézni hogy milyen lány az aki többet nem menne a szüleihez mert nem viheti a kutyáját. De lehet úgy is nézni hogy milyen szülő az amelyik ilyet kér a lánytól akinek az a kutya fontos és nem egy kerti dísz hanem csaladtag. Egy szülő ha szereti a gyerekét kutyastol mindenestül elfogadja. Ez olyan mint mikor a meleg gyereknek mondják hogy "elfogadom csak ide ne hozd, ne is lássam" és akkor ő haladó gondolkodasunak tartja magát.
63!
Nem kell dugdosni. Normálisan kell tárolni. A fürdőszobában a polcról, a szobájában a szekrényből, vagy az asztaláról nem szedte volna le. Ez a cucc nyilván a földön volt, rendkívül igényesen tárolva.
Ha van kutyám ha nincs. Ha végeztem a hajvasalással kihúzom, és berakom a szekrénybe/fiókba. Alapvető igényesség, hogy nem hagyunk mindent ott ahol éppen utoljára használtuk.
Feltételezem nem a szekrényeket nyitogatta, fiókokat húzogatta a kutya.
Nem kell dugdosni a cuccokat de rendet tartani akkor is illik ha az ember egyedül van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!