A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
Ezeket a válaszolókat... :D
Hát akkor ne is látogasd őket, ha a kutya többet ér mindennél, nem is értem minek mész :D
Azért akié a ház had döntse már el, hogy beengedi-e a te kutyádat vagy nem... :D
"szerinte kifizetnie sem kell, mert anyuék vették "
Jesszusom,de egy idióta lehet.
Én a kutyát az ajtón vágtam volna ki a házból.
Egy kábelcsere filléres dolog, nekem otthon apukám megoldotta fillérekből, igaz, most sima fehér csúnya vezetéke van de tökéletesen működik, bármilyen elektronikák ot értő ember pikk pakk megcsinálja neked.
Én értem mi bánt, és igazad is van, az o kutyája okozta a kárt neki kellene kifizetnie, de ha tényleg kell a hajvasaló inkább csináltasd meg. Tudjuk mind ketten, hogy nem fogja kifizetni.
Akinek van némi műszaki érzéke az ismeretségi körben az megfogja tudni csinálni ha csak tényleg a kábel ment tönkre. A garancia az ugrik így is úgy is. A hajvasalót szét kell szedni és teljesen kicserélni a vezetéket. Ha jól tudom ilyen eszközökben más fajta csavarfej van ehhez kellhet egy különleges csavarhúzó vagy egy lapos aminek a közepén van egy bevágás vagy háromszög fejű, általában ezeket ilyenekkel szokták csavarozni hogy ne lehessen könnyen szétszedni. A vezetéket pedig ki lehet cserélni könnyen, kell egy ember aki esetleg tud forrasztani, de ezek valószínűleg csokival (gyorskapocs) vannak csatlakoztatva a készülékhez belül persze. Annyi hogy vesztek hozzá vagy egy olyan kábelt amin van törésgátló a végén vagy utólagosan vesztek rá, villamossági üzletben talán lehet kapni vagy rendelni.
Egyébként szüleid neveljék meg a tesódat emiatt és minimum a javíttatását fizessék meg. Na meg a kérdés hogy ki mondta hogy nem javítható? Persze ha maga a készülék i széjjel van rágva és sérültek a lapok meg a fűtőbetét akkor valószínű kuka, de nem hinném.
Ha néhány fotót feltöltesz amit már írt valaki az lehet segítség lenne, és lehet lesz aki tud ajánlani valakit aki megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!