A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
41!
Nos, ebben biztos vagyok, hacsak nem leszbikus a draga. Továbbra is az a véleményem, igényes nő nem a földön tárolja a hajvasalot/bugyit/ruhat/sminkkeszletet.
43!
Nyilván nem. Ezert írtam, hogy a fontos/értékes dolgokat értelmes ember megfelelően tárolja. Nálunk elő nem fordulna ilyen, mert a padlón csak az van, ami oda való. Pl a telefonomat se a földön tárolom, de ha olyan okos lennék, hogy a padlóra tenném nem esnék neki senkinek, aki rálépne- ha hulye vagyok, megérdemlem hogy tönkre megy. Fordított helyzetben viszont, ha én lépnék rá valaki telefonjára felajánlanám hogy térítek valamit a kárából
Persze, a kislány a hülye, mert a nővére nemkívánt, önkényesen odavitt, neveletlen korcsa szétrágta a cuccát... Hiszen elől volt!
Ez hasonló logika, mint amikor a megerőszakolt lány "miért ment oda", vagy "miért öltözött így"?
Én sem cipelem oda az imádott macskám anyámhoz, mert nem szereti. Ha az öcsém lenne így vele, akkor is így tennék.
A legjobb barátom sem hozza a kutyáját, mert nem kedvelem.
46!
Hát a némi erőszakot ide keverni hogy is mondjam, totális idiotizmusra vall, köze nincs a témához.
Itt amúgy az meg van, hogy a kérdező a szüleivel él, a testvére külön, és a testvér a saját szüleihez megy látogatóba? Akiket nem zavar a kutya? A kérdező bemehet a szobájába és becsukhatja az ajtaját, nyilván nem törik rá az ajtót, hogy márpedig a kutya ide bejön és kész????
A sztoriban te is hibás vagy és a kutya is az illetve inkább a nővéred.
Te még nem ismered annyira a pénz értéket, hogy egy ilyen drága hajvasalót a polcon/fiókban tarts a dobozában.
Én is megveszem a drágábbat abból, amiből szetetném de vigyázok is rá, mert tudom, hogy nem tudnék belőle mindennap újat venni, vagy ha igen, akkor lenne jobb helye is a pénznek.
A kutya neveletlen ami nem az ő hibája, a nővéredé, de igazából ez tok mindegy ez között én nem tennék különbséget, hiszen a kutya nem fog így sem úgy sem fizetni maximum a nővéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!