A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
Kérdező,ne hagyd magad!
Verd ki a balhét,hogy az picsa nővéred megtanulja a leckét.
Ha meg ugyan olyan idióta marad,akkor tedd ezt:
"Vételtenül" hagyj elől egy elektromos cuccot és legyen áram alatt. Utána nem lesz baj a döggel:)
Nem tudom, hány éves vagy, de tedd a következőt: tanulj jól, ha lehet akkor vállalj munkát, legyél rendes a szüleiddel, szerezz egy kis élettapasztalatot - majd amint lehet költözz el, és mondd meg a szüleidnek hogy nem mész át látogatóba amíg a kutya is átmegy hozzájuk. A szobádat zárd be amíg ott laksz, a drága holmidat tedd fiókba, ne hagys elől. Tudom, hogy gáz , de a megadott infók alapján sajnos ez a legjobb amit mondhatunk. Még az az egy ötletem volna, hogy próbálj meg a kutyán át észervekkel hatni rá a sértegetés helyett, de akkor neked is egy kicsit változtatnod kéne a hozzáállásodon.
Nem tudom kinek a kutyájáról van szó (a párja tartja péniszpótléknak, vagy a nővéred vette, hogy legyen mivel villogni), de ez a kutya nem jól van tartva. "Kutyab*zi" vagyok én is, úgyhogy tudom, hogyha elment a szobádba és szétrágta a hajvasalód akkor nincs a kutya eléggé lefárasztva, nem vittek játékot pedig órakig ott coltak gondolom, és nem kapott jó nevelést otthon. Az is érthetetlen miert viszik magukkal mindenhova ha nem figyelnek ra, és hogy mit csinálnak vele munkaidőben. Talán téged nem érdekel, mert "ez egy dög aminek kint a helye" de tök mindegy, hogy a szobában neveletlen vagy a kertben. Talán amikor gyereked lesz akkor rendben lesz ha fellöki, mert a kertben volt? Vagy egyszercsak az egyik szülődre ugrik? - persze, hogy ez nem kóser. Ahogy egy "cuki kis yorki" is elviselhetetlen kis rohadékként le tudja pisilni a kedvenc holmijaidat ha nincs megnevelve.
Mondd el ezt a tesódnak - jót tenne a kutyának egy kis kutyasuli, szigor, nevelés, és akkor már otthon is tudják hagyni, vagy azt látja hogy nem idegesít a kutya és nem hozza el, vagy egy nevelt kutya lesz a vendégetek pár órára, aki elvan a játékával vagy nyugodtan felszik amíg beszelgettek.
Egy a baj: akár dög a kutya, akár nem, ha a nővéreddel nem javul a kapcsolatod vagy nem zárod ki az életedből amennyire lehet, akkor számíthatsz ennél durvább konfliktusokra is.
"Nem tudom milyen lelki világuk lehet azoknak a selejteknek akik egy kutya halálát akarják egy tárgy miatt. "
nem kívánjuk a kutya halálát! Ha az idióta gazdi megnevelte volna azt dögöt,akkor nem tartanánk itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!