A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
a kutyával nincs baj, a gazda a hibás. neki kéne nevelni/figyelni rá. Te pedig ha tudod, hogy ilyen dugd el a fontos dolgaidat egy fiókba. Ismerősöm kutyája felzabálja a macska kajáját, ezért amikor hozza a kutyát, szépen eltesszük a cicakaját.
Egy kábelt meg simán kicserél neked egy igazi kocka osztálytárs :)
Az én kutyám egyszer szét rágta tesóm cipőjének a betetjet. Én vettem bele másikat. De az én tesóm nem is ekkora tirpak mint te hogy így nyilatkozzon egy kutyáról.
A novered sem hibátlan de gyanítom a kutyajahoz való hozzaallasod nagyban rasegit erre. Az én tesóm ettől függetlenül szereti a kutyám, de ha dögnek nevezné mint te biztos szájon vagnam. Oh, és nincs olyan hogy kutyának kint a helye. Nem biodíszlet a kertben vagy csengő hanem csaladtag. Pcsa.
Nekem ez egy dög és az udvaron van a helye, ahogy más állatoknak is. Egyébként a kérdésem nem az volt, hogy szerinted hogyan kellene neveznem vagy nem neveznem ezt a kártékony jószágot..;)
A normális válaszokat köszönöm!
Mikor legközelebb jönnek, én addig rúgnám a kutyát vagy a nővéremet, amíg ki nem fizeti a hajvasalót.
Bár lehet a kutyát jobban sajnálnám. Az mégis csak alapból egy egyszerű állat, amiről nem tehet...
Hát, én nem vagyok kutyabzi, de:
-az én házamba az jön, akit én engedek be és nem aki a gyerekem szerint jöhet: ha a külön élő gyerekem a kutyájával akar jönni és nekem nincs ellene kifogásom, akkor az itthon élő hugicanak két választása van, méghozzá az elfogadja, illetve az inkább elmegy addig itthonról
-a kutyát nevelni kell és az általa okozott károkért a tulaj felelősséget kell hogy vállaljon: magyaran figyelek a kutyára minden pillanatban, nem engedem hogy kárt okozzon, de ha mégis megtörténik, evidens hogy megteritem
-az értékes es/vagy fontos dolgokat megfelelően kell tarolni: el nem tudom képzelni hogy jut egy kutya egy hajvasalo közelébe, ami vagy a furdoszobaban, vagy a szobában van elpakolva, nem a földön ledobva
39!
Rendkívül igényes hölgy lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!