A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?
(Nem olvastam végig a válaszokat)
Ha van a tesódnak lakásbiztosítása, a legtöbben van ebtartói felelősségbiztosítás az megoldás lehetne.
Szerintem vedd rá anyukádat, hogy hagyja figyelmen kívül a tesód sértődöttségét, emellett kérj tőle egy másik hajvasaló kábelt.
A helyedben egyébként(mivel amúgy sincs jó kapcsolatod a nővéreddel), mindent kimondanék, és figyelmen kívül hagynék néhány "illemszabályt" is.
Istenem, miért kell, hogy megjelenjenek minden k~rdés alatt a prolik?
A főnököm 20 éves fia a négyszeresét elkártyázza egy este Bécsben, mégsem fáj nekem, az ő dolga.
Ráadásul nem is lekicsinylően ír a hajvasalóról, hanem fontos neki, tényleg nem lehet belekötni.
A kérdésre a válasz: Nem, nem fogsz tudni hatni. Anyádék tudnának, de ők nem fognak, mert félnek, hogy nem jön többé őméltósága. A te helyedben mégis ott próbálkoznék.
Nyilván ismerik a sztorit, mit mondtak rá?
21!
Ne zavarjon hogy nem a kerdezo haza, hanem a szülőké. Majd ők eldöntik engedik e a kutyát vagy sem.
Sose értettem miért tart valaki ekkora kutyát, ha képtelen megnevelni és kordában tartani. Kérdező, teljesen igazad van, neki kéne kifizetnie, és nem kéne hoznia a kutyáját, ha nem bír vele. Nekem is van kutyám, igaz, jól nevelt, de a szüleim házába sose viszem be, mert ők nem szeretik az állatokat. Megvár szépen az udvaron.
Amúgy ha csak a kábel a gond, akkor szerintem simán meg lehet javítani.
Nem olvastam végig a kommenteket, de egy villanyszerelő meg tudja csinálni.
Az én hajvasalomnak is simán kicserélték a teljes kabelet kb 20perc alatt.
Amúgy meg jó segg novered van 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!