Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem kutyája tönkre tett...

A nővérem kutyája tönkre tett egy számomra nagyon fontos tárgyat, de eszében sincs kifizetni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ő már nem él itthon és alapból utálom mikor a böhöm nagy döggel megjelenik, mert szerintem egy házban semmi keresni valója nincs egy ilyen kutyának. Cane corso kutyáról van szó, nem egy aranyos kis yorki. Tavaly karácsonyra kaptam a szüleinktől egy Ghd platinum hajvasalót, ami közel 80e ft volt és a kutya szétrágta a kábelét, már körbe jártam mindent, de nem lehet megcsinálni és persze erre a garancia sem érvényes. Nekem nagyon fontos ez a hajsimító, mert durván göndör és csúnya hajam van (gólyafészekre hasonlít) és ezzel a simítóval gyönyörű szögegyenes lesz, és még egészséges is. Még tesóm meg a pasija volt felháborodva, amiért azt mondtam, hogy többet nem akarom itt látni a dögüket és szerinte kifizetnie sem kell, mert anyuék vették és, ha annyira nem bírok nélküle élni menjek el hétvégente dolgozni és vegyek magamnak másikat. Ja, meg hogy miért hagytam olyan helyen, ahol eléri a kutya...hát, ez nagyobb két lábon állva, mint én, bárhol elérte volna. Legközelebb ki tudja mit tesz tönkre, ha állandóan idehordják. Levert meg összetört már más fontos tárgyakat is, de mégse szólnak rá anyámék se, hogy minek kell mindig kutyástól idejönni. Tudom nagyon tanácsot senki sem tud adni, de jól esett kiírni magamból,mert tudom hülyeség, de most nagyon szomorú vagyok és mérges is. Nincs jó kapcsolatom a nővéremmel és sztem soha nem is lesz, de szerintetek tudnék valahogy hatni rá, hogy legalább a felét fizesse ki?
2020. szept. 9. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
21%

(Nem olvastam végig a válaszokat)

Ha van a tesódnak lakásbiztosítása, a legtöbben van ebtartói felelősségbiztosítás az megoldás lehetne.

2020. szept. 9. 17:28
 22/72 anonim válasza:
99%
Minden holmidat tartsd a szobádban, és ha itt vannak a kutyájukkal, kulcsra zárd is be a szobádat, vagy jobb ha mindig bezárod a szobád ajtaját, ha elmész otthonról, mert lehet hogy ők még váratlanul is betoppanhatnak a házatokba
2020. szept. 9. 17:46
 23/72 Thispain ***** válasza:
100%

Szerintem vedd rá anyukádat, hogy hagyja figyelmen kívül a tesód sértődöttségét, emellett kérj tőle egy másik hajvasaló kábelt.

A helyedben egyébként(mivel amúgy sincs jó kapcsolatod a nővéreddel), mindent kimondanék, és figyelmen kívül hagynék néhány "illemszabályt" is.

2020. szept. 9. 17:47
 24/72 anonim ***** válasza:
94%

Istenem, miért kell, hogy megjelenjenek minden k~rdés alatt a prolik?

A főnököm 20 éves fia a négyszeresét elkártyázza egy este Bécsben, mégsem fáj nekem, az ő dolga.

Ráadásul nem is lekicsinylően ír a hajvasalóról, hanem fontos neki, tényleg nem lehet belekötni.

2020. szept. 9. 17:50
 25/72 anonim ***** válasza:
18%
Hogy került a havasaik a kutya közelébe?
2020. szept. 9. 18:44
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
ALAP hogy megtérítem ha kárt okoz a kutyám. Sőt alap, hogy szemel tartom ha már más nyakára viszem, és el se jut odáig hogy kárt okozzon.
2020. szept. 9. 18:45
 27/72 anonim ***** válasza:
99%

A kérdésre a válasz: Nem, nem fogsz tudni hatni. Anyádék tudnának, de ők nem fognak, mert félnek, hogy nem jön többé őméltósága. A te helyedben mégis ott próbálkoznék.

Nyilván ismerik a sztorit, mit mondtak rá?

2020. szept. 9. 19:27
 28/72 anonim ***** válasza:
35%

21!

Ne zavarjon hogy nem a kerdezo haza, hanem a szülőké. Majd ők eldöntik engedik e a kutyát vagy sem.

2020. szept. 9. 20:12
 29/72 anonim ***** válasza:
92%

Sose értettem miért tart valaki ekkora kutyát, ha képtelen megnevelni és kordában tartani. Kérdező, teljesen igazad van, neki kéne kifizetnie, és nem kéne hoznia a kutyáját, ha nem bír vele. Nekem is van kutyám, igaz, jól nevelt, de a szüleim házába sose viszem be, mert ők nem szeretik az állatokat. Megvár szépen az udvaron.

Amúgy ha csak a kábel a gond, akkor szerintem simán meg lehet javítani.

2020. szept. 9. 20:37
 30/72 anonim ***** válasza:
90%

Nem olvastam végig a kommenteket, de egy villanyszerelő meg tudja csinálni.

Az én hajvasalomnak is simán kicserélték a teljes kabelet kb 20perc alatt.

Amúgy meg jó segg novered van 😕

2020. szept. 9. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!