Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem babaszobának alakított...

Nővérem babaszobának alakította át a gyerekszobámat a szüleinknél mindenki tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Havi egy hétvégét otthon szoktam lenni a “gyerekszobámban”. A nővéremnek nincs már régen saját szobája a szüleinknél, ő már 36 éves, én 22. Ami az ő szobája volt, az gardrób lett szekrényekkel.

Most Karácsonyra a szüleink egy két napos wellnesst kaptak tőlük, 22-23-án. 24-én mentem én is hozzájuk Karácsonyozni és arra mentünk haza, hogy a nővérem mindenki tudta nélkül teljesen átalakította azt a szobát ami az enyém volt. Mindent kivitetett onnan, emeletes ágyat tett be a gyerekeinek, íróasztalt, gyerekholmikat, játékokat, rózsaszín lett a fal. És azt mondja: meglepetés!

Hát mindenki meglepődött. Amikor anyánk felhozta a dolgot, akkor rögtön azzal támadott, hogy akkor nem hozza ide többet a gyerekeit. Mert nekik kell egy kuckó ha a nagyiéknál töltik a hétvégét. Eddig ott se akartak aludni sose, az apjuk nem engedte.

Már most is a földön aludtam a nappaliban takarókon. Mekkora pofátlanság már ez .... a szüleink is ezt gondolják de az eltiltás miatt nem mernek szólni. Találkozott már más is ilyen gyerekekre fogott pofátlansággal?

2019. dec. 29. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
86%
A szüleitek töketlenkednek, mert lehet őket ugráltatni ezzel a "különben nem látjátok a gyerekeket" zsarolással. Nekem alapelvem, hogy zsarolásnak nem engedünk, én visszaállíttattam volna a szobát eredeti állapotába, a számlát megküldtem volna a nagyobbik lányomnak, és figyelmeztettem volna, hogy még egy ilyen húzás, még egy fenyegetés a gyerekekkel, akkor az egész lakást a húgának ajándékozom, magamnak megtartva a haszonélvezetet.
2019. dec. 30. 22:27
 52/72 anonim ***** válasza:
91%

#50, pereskedni az állam pereskedne... (büntetőper)

És nekem egyáltalán nem lenne célom, hogy minden feszültséget megoldjak, az lenne a célom, hogy ennek a nyomoronc ősanyának (aki mindent a saját gyerekeinek akarna begyüjtenicsaládon belül is) alaposan beleverjem az orrát a saját extraktumába... ennyi. A feszkókat - amit a viselkedésével gerjesztett - majd oldja meg ő.

A dolognak pont az a nagy előnye, hogy abszolút nem függsz attól, hogy a szülőket mennyire tudja manipulálni-zsarolni.

2019. dec. 30. 22:44
 53/72 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla, szüleink becsicskultak teljesen. Arra jutottak, hogy végülis úgyis kell venni egy kényelmesebb kihúzható kanapét a nappaliba ... ezzel meg van oldva minden. Meg a cuccaimat apánk felhozta a “gardrób szobába” és kipakolta ott. Végülis az unokák többet lesznek ott mint én, azt mondták.

“Minden rendben”.

2019. dec. 31. 09:43
 54/72 anonim ***** válasza:
15%

Persze persze.

Mesélj még.

2019. dec. 31. 10:04
 55/72 anonim ***** válasza:
30%
Ha szereted ezt a szitut, meg ahogy a szüleid viszonyulnak hozzád ebben a helyzetben, járj csak haza ugyanúgy, mint eddig... Azt fogják megtanulni ebből, hogy bármit meg lehet tenni veled.
2019. dec. 31. 12:15
 56/72 anonim ***** válasza:
62%
figyelj ha hagyod magad, akkor egy idióta vagy és meg is érdemled...
2019. dec. 31. 15:40
 57/72 anonim ***** válasza:
0%

Végülis havi 1x hazamenésre pont jó.

Gondolom, akkor lett gardrób a nővér szobájából, amikor lakása-háza lett, ugye?

Egyforma méretűek voltak a szobáitok? Mert ha igen, akkor nem jártál rosszabbul.

2020. jan. 6. 05:53
 58/72 anonim ***** válasza:
54%
#57 Akkor jártak volna egyformán, ha a kérdező meg megkapja a nővér szobáját. Annak mondjuk semmi értelme nem lett volna, hogy megcserélik, de nem igaz, hogy így egyformán jártak.
2020. jan. 7. 22:43
 59/72 anonim ***** válasza:
4%

58

A nővérnek nem volt gyerekkori szobája, amióta gardróbot csináltak belőle.

Ahány évig nem volt, annyi ideig a kérdező is kibírhatja HAVI 1X saját szoba nélkül, nem?

És kiknek a gardróbszobája volt a gardrób, azaz még most is kiknek a ruhájáé?

2020. jan. 7. 23:26
 60/72 anonim ***** válasza:
0%

En a szüleid helyében már régen átalakítottam volna a szobát az unokaknak. Ok tényleg többet lesznek ott, ha van egy szobájuk akkor még főleg , hogy szeressenek ott lenni.

Érdekes nálunk kérdés és bármi egyéb nélkül , átalakult a párom szobája. 2 hetes volt a gyerekem mikor először oda mentünk hétvégére , de akkor már baba ágy volt bent , szekrény stb. Az elmúlt 4 évben teljesen gyerekszobava alakult. Mert sokat megy a gyerkőc. Ha mi is ott vagyunk a párom kint alszik a nappaliban egy kihúzható a kanapén. Sosem mondta , hogy őt kiturtak a szobájából. És nem is érezte ezt.

Gondolom ha nem gardrób lenne a nővéred volt szobája akkor az lenne most a gyerek szoba. Te meg kibírod a kanapén is.

Esetleg ha haza kell koltoznod gondolom változik a helyzet és vissza kapod a szobádat. De jelen körülmények közt a gyerekeknek most tényleg jobban kell.

Az egyetlen amivel nem értek egyet , hogy ez titokban lett csinálva. Ezt meg is lehetett volna beszélni. Bár ahogy elnézem te elég egy kis önző csitri lehetsz tuti hisztiztel volna akkor is.

2020. jan. 15. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!