Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem babaszobának alakított...

Nővérem babaszobának alakította át a gyerekszobámat a szüleinknél mindenki tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Havi egy hétvégét otthon szoktam lenni a “gyerekszobámban”. A nővéremnek nincs már régen saját szobája a szüleinknél, ő már 36 éves, én 22. Ami az ő szobája volt, az gardrób lett szekrényekkel.

Most Karácsonyra a szüleink egy két napos wellnesst kaptak tőlük, 22-23-án. 24-én mentem én is hozzájuk Karácsonyozni és arra mentünk haza, hogy a nővérem mindenki tudta nélkül teljesen átalakította azt a szobát ami az enyém volt. Mindent kivitetett onnan, emeletes ágyat tett be a gyerekeinek, íróasztalt, gyerekholmikat, játékokat, rózsaszín lett a fal. És azt mondja: meglepetés!

Hát mindenki meglepődött. Amikor anyánk felhozta a dolgot, akkor rögtön azzal támadott, hogy akkor nem hozza ide többet a gyerekeit. Mert nekik kell egy kuckó ha a nagyiéknál töltik a hétvégét. Eddig ott se akartak aludni sose, az apjuk nem engedte.

Már most is a földön aludtam a nappaliban takarókon. Mekkora pofátlanság már ez .... a szüleink is ezt gondolják de az eltiltás miatt nem mernek szólni. Találkozott már más is ilyen gyerekekre fogott pofátlansággal?

2019. dec. 29. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
89%
Fogj egy matracot és feküdj be a gyerekszobába.
2019. dec. 29. 18:16
 12/72 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy a húg a ház kisajátításának az első lépését tette meg ezzel. Egy szép napon az lesz a "meglepetés", hogy kedves édesanya-édesapa, találtam nektek egy nagyon jó helyet ehelyett az öreg ház helyett.
2019. dec. 29. 18:19
 13/72 anonim ***** válasza:
95%
Ez ritka nagy pofátlanság volt. Undorító. Hiányom kell attól a nőtől. De szüleid sem semmik, ha szó nélkül hagyják. Össze tudod rakni az ágyadat? Vidd fel a cuccod egy részét, amire szükséged van abban a pár napban, amíg otthon vagy. Akkor baba szoba ÉS a te szobád lesz. Oké rózsaszín, de aludni meg visszavonulni pihizni lehet ott.
2019. dec. 29. 18:21
 14/72 anonim ***** válasza:
18%
kúl sztori bró
2019. dec. 29. 18:34
 15/72 anonim ***** válasza:
90%
nagyon egyszerű kérdező. Amikor nővérke nincs ott,te átfested a szobát és mindent cuccot kiraksz az utcára a szomszédoknak és közlöd nővérkével, hogy MINDEN EGYES alkalommal ez lesz. Takarodjon a fenébe és alakítsa át a saját régi szobáját!
2019. dec. 29. 18:34
 16/72 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk kimondottan kamunak tűnik a történet, de fogjuk rá, hogy igaz. A szüleid nem kellene szólniuk. Én a helyükben szépen hívnék egy festőt, vissza festetnem a szobát, a számlát meg benyújtanám a kislányomnak. Nem látom az unokakat többé? Na bumm, akkor nem látom őket. Úgyis csak addig fog tartanjj a durci, amíg az egyik gyerek le nem betegszik és vigyázni nem kell rá a nagyinak.
2019. dec. 29. 18:35
 17/72 A kérdező kommentje:
Sajnos már voltak eddig is jelei ennek. Pl oda akartak költözni, hozzá akartak építeni a házhoz. Ezt nem engedték nekik. Utána a telken akartak egy másik házat építeni, de az sem talált fülekre. Aztán jött az ötlet, hogy a szüleink cseréljék el a házukat az ő 60 négyzetméteres lakásukra, mert akkor nem lenne gondjuk a kertre és milyen jó lenne mindenkinek. Ebbe se mentek bele. Szóval megvan a tervük arra hogy előbb-utóbb átvegyék a házat.
2019. dec. 29. 18:40
 18/72 anonim ***** válasza:
18%
persze persze
2019. dec. 29. 18:43
 19/72 anonim ***** válasza:
70%
cselekedj vagy kussolj. Ilyen egyszerű. Nem az élet kemény te vagy csicska, ha hagyod magad...
2019. dec. 29. 18:58
 20/72 anonim ***** válasza:
90%
Hozzám is jöhetnek, ha ilyen tempóban dolgoznak 😂😂😂
2019. dec. 29. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!