Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nővérem babaszobának alakított...

Nővérem babaszobának alakította át a gyerekszobámat a szüleinknél mindenki tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Havi egy hétvégét otthon szoktam lenni a “gyerekszobámban”. A nővéremnek nincs már régen saját szobája a szüleinknél, ő már 36 éves, én 22. Ami az ő szobája volt, az gardrób lett szekrényekkel.

Most Karácsonyra a szüleink egy két napos wellnesst kaptak tőlük, 22-23-án. 24-én mentem én is hozzájuk Karácsonyozni és arra mentünk haza, hogy a nővérem mindenki tudta nélkül teljesen átalakította azt a szobát ami az enyém volt. Mindent kivitetett onnan, emeletes ágyat tett be a gyerekeinek, íróasztalt, gyerekholmikat, játékokat, rózsaszín lett a fal. És azt mondja: meglepetés!

Hát mindenki meglepődött. Amikor anyánk felhozta a dolgot, akkor rögtön azzal támadott, hogy akkor nem hozza ide többet a gyerekeit. Mert nekik kell egy kuckó ha a nagyiéknál töltik a hétvégét. Eddig ott se akartak aludni sose, az apjuk nem engedte.

Már most is a földön aludtam a nappaliban takarókon. Mekkora pofátlanság már ez .... a szüleink is ezt gondolják de az eltiltás miatt nem mernek szólni. Találkozott már más is ilyen gyerekekre fogott pofátlansággal?

2019. dec. 29. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, ha nekem bármi cuccom is hiányzott volna, akkor (a szülőktől tök függetlenül) elballagtam volna a yardra, és feljelentem nővérkét betöréses lopásért, oszt annyi. Hogy a szülőket mivel tudja zsarolni, meg hgy meccselik, az az ő dolguk...
2019. dec. 30. 11:37
 42/72 anonim ***** válasza:
1%
Nem tehetsz feljelentést egy olyan ingatlanra, ami NEM a te tulajdonod.
2019. dec. 30. 11:52
 43/72 anonim ***** válasza:
91%
"Nem tudom, ha nekem bármi cuccom is hiányzott volna, akkor" - előző, a "cucc" az tudod nem ingatlan, hanem a tulajdonomat képező ingóság. És lehet, hogy ez neked furcsa előző, de tudod, ha valamim épp a szüleimnél van, onnan sem lophatja el a testvérem, mert nem az övé, hanem továbbra is az enyém.
2019. dec. 30. 12:15
 44/72 anonim ***** válasza:
7%
Nem lopta, el, te észlény, legalább olvasd el, amihez hozzászólsz! Mident levittek a pincébe.
2019. dec. 30. 12:19
 45/72 anonim ***** válasza:
71%

#44, miért vagy ilyen ellendrukkere a Kérdezőnek? - pláne, hogy fogalmatlan vagy hozzá...

A Kérdező praktice azt keres rajtuk, amit akar, mert tuti, hoigy nem vettek fel leltárt az engedélye - és jelenléte - nélkül elvitt cuccokról. És ebben az esetben még értékhatára sincs a lopásnak, praktice 1 golyóstollért is bíróság elé kerülhet a nővérke. Leltár híjján meg esélye sincs bebizonyítani, hogy nem volt ott golyóstoll, azt csá.

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a lopást kisebb értékre vagy

b) a szabálysértési értékre elkövetett lopást

...

bf) helyiségbe vagy ehhez tartozó bekerített helyre megtévesztéssel, vagy a jogosult, illetve a használó tudta és beleegyezése nélkül bemenve,

....

2019. dec. 30. 13:01
 46/72 anonim ***** válasza:
82%

Még egyszer a lényeg kiemelve:

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a lopást kisebb értékre vagy

b) a szabálysértési értékre elkövetett lopást

(vagyis egy fél pár büdös zokni is)

...

bf) helyiségbe illetve a használó tudta és beleegyezése nélkül bemenve,

2019. dec. 30. 13:06
 47/72 anonim ***** válasza:
73%
:D :D :D :D
2019. dec. 30. 15:01
 48/72 anonim ***** válasza:
0%
na igen, ezzel minden megoldódna...
2019. dec. 30. 16:37
 49/72 anonim ***** válasza:
66%
#48, miért tudsz jobb megoldást?
2019. dec. 30. 16:46
 50/72 anonim ***** válasza:
7%
A pereskedés feloldaná az összes feszültséget a családban:D
2019. dec. 30. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!