Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Utolsó tele a youtube olyan videókkal. Simán linkel egyet és kész.
Amúgy ha valós sztori lenne, biztos lehetsz benne, hogy ennyi idő alatt, már látta volna itt egy illetékes, aki intézkedett volna az ügyben. Főleg, hogy szinte minden információt megosztott magukról.
57-es! Azt nem ő rakta fel, hanem valaki talált egy videót a YouTube-on ami HASONLÍTHAT rájuk és megkérdezte nem-e ők vannak rajta. (érdemi válasz nem volt)
Ebből indult ki, hogy ők azok.
De a kérdés sorozat egyértelműen KITALÁCIÓ!
A húgod egy pszichopata.
Mármint komolyan.
Tökéletes manipulátor - elhiteti az iskolapszichológussal, hogy semmi baja, egy földre szállt angyal.
Otthon meg elszabadul a pokol, ha nem tetszik valami, és egyedül te szálltál vele szembe (és anyukád ezért is leszid)
Egy 10 éves is képes komoly sérülést okozni - elég, ha valami alkalmasabb tárgyat fog a kezébe.
Keress fel egy pszichológust te magad, és mondd el neki amit csak tudsz. A pszichopata-gyanút is.
Utolsó vagyok
Megjegyzem teljesen normális üzenetet írtam, próbáltam segíteni hogy merre, hogy induljon el. Tehát nem egy habzó szájjal, idegbetegen írt fröcsögős szidalmazásra várok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!