Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Bocsánatkérés? Még vagy 2-3 tasli kéne neki, mert úgy tűnik ez az egy nem használt.
Amúgy amit én nem értek ebben a sztoriban (bár lehet volt róla szó, csak arról a részről lemaradtam), te miért nem költözöl apádhoz? Ha anyád ilyen hülye, akkor szenvedjen, de neked nem kell föltétlen.
De 11-es, nem fogja anya beiratni semmilyen komolyabb dokihoz, ezt is odaírtam már hatszázhatvanhatszor, és én meg nem állok jogilag úgy, hogy elvihessem engedély nélkül. Így is csoda, hogy iskolapszichológust a szökése után kért az anya (amikor elszökött az iskolából és a rendőrség kereste).
Írtam, hogy ne gyere a kamuzással, mert most nagyon rossz állapotban vagyok így is, ha szerinted nem valós, akkor csak szimplán ne írj. Sajnos nagyon is valós
Természetesen fogok venni nekik karácsonyra ajándékokat, ahogy mindig is szoktam.
Nem hívták a rendőröket, ha jól tudom, most nincsenek is az országban.
Azért nem költözöm apámhoz, mert ide járok egyetemre és apám pedig 80 km-re lakik. És nem tudna eltartani a nyugdíjából.
Húha...Egyszer felpofoztam a húgom valami ostoba veszekedés során(6 év van köztünk), amit aztán nagyon megbántam és bocsánatot kértem, engesztelésként meg elvittem cukrászdába...
A kérdést látva azt hittem nálatok is valami ilyesmiről van szó, de neked nagyon nyomós okos volt arra a pofonra. Terápiára van szükségetek, ezt nem lehet vitatni.
70 kilónak 70 kiló körül van, ugyanúgy imád zabálni, ez igaz. Azt is kéne kezelni, de mivel a tesiórákat is mindig skippelni akarja, sőt hétfő reggeli tesióra helyett van neki iskolapszichológusa, ezért igazából még annyi mozgása sincs.
Hát igen, sajnos keresztbesz_pattam magam, rég elkellett volna költözni, de jogsira ment minden pénzem ami nem is sikerült még. Igen, psziciátria a megoldás, tudom, de szüleimnek az nem jó. Kifogás, tudom, de jelenleg ez a helyzet.
Viszont ekkora pofont szerintem nem érdemelt, esetleg egy kisebbet, de szegény úgy összesett, mint egy fadarab. remélem semmi károsodása nem lett az agyával, vagy fogával.
"Írtam, hogy ne gyere a kamuzással, mert most nagyon rossz állapotban vagyok így is, ha szerinted nem valós, akkor csak szimplán ne írj. Sajnos nagyon is valós"
nem az, múltkor is lebuktál (dunaújvárosi facebook csoportokba posztoltál állítólag,hogy keresed az elveszett tesót - nem írtál egyikbe sem, rendőrségi jelentésben nem volt benne elveszett gyerek aznap)
"anyád" is lebukott már - (mindjárt eltölti a videót, meg, hogy a gyerek az iskolában egy tündérke, csak otthon kezelhetetlen ...)
kár erőltetni ezt a kamut, találj ki mást végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!