Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Jó reggelt! Hit én is felpofoztam volna! Bocs nem olvastam az elözö kérdésed, amiben talán írtál apátokról. Ö nincs a képben?
Amúgy pszichológus, föleg a húgodnak! Az én véleményem az az, hogy neked nem kell, de neki mindenképp.
Ha az én testvérem csak egy ujjal érne anyámhoz nem csak, hogy felpofoznám. Addig ütném míg lélegzik.
Talán most megtanulja a sz..rhazi hugod!
Ne kérj bocsánatot, ha szép szóból nem ért akkor meg kell pofozni.
Bár érdekes, hogy ilyet mert és anyád nem törte el a kezét.
A legközelebbi kiakadását, videóra fel ész, és el mentek a családsegítőbe.
A hugod egy manipulatív gyerek, a család segítő se tud mit csinálni, ha előttük is megjátssza a hugod az angyali kislányt, neked pedig nincs bizonyítékod.
Várd meg a következő tombolását, titokban vedd videóra, és utána apáddal együtt menjetek segítséget kérni.
El ne higgyétek már, hogy nem kamu. Messziről kiszúrható, hogy az "anya" és a "fiú" egy és ugyanaz a személy. Konkrétan elolvasni se szükséges hozzá, elég egymás mellé rakni ezt és az eredeti "anya" által kiírt kérdést. Persze, ha elolvassuk úgy még egyértelműbb.
Én mondjuk jól szórakozok ezen a sztorin. Ebből a folytatásos családdrámából legenda lesz itt a gyakorin.:D
A kedvencem amúgy, hogy a fiú augusztus óta már 2 évvel idősebb, míg a lány maradt 10.:D
Attól, hogy odaírod nem kamu, még KAMU!
Én láttam az összes eddig kiírt kérdésed. Egy folytatásos teleregény amit kitalálsz és kis időközönként tálalsz a gyakori népének.
A történetek összefüggnek, amúgy jó sztori csak néha túltolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!