Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Én elhiszem neked hogy igaz amit írsz, mert én is hasonló családban nőttem fel, és ismerek ennél súlyosabb de hasonló helyzetben lévő családokat is.
Azt javaslom hogy mindenekelőtt menj el a családsegítőhöz, elmondod részletesen a problémádat és segíteni fognak hogy merre, hol indulj el. Gyermekvédelmi, mentálhigiénés témákban is tudnak segíteni, a családsegítőnel van ingyenes pszichológus, oda is el lehetne vinni a kislányt, és bár tudom ez reménytelen, az egész családot.
Tegyél meg mindent, tudom nehéz, de van kiút hidd el.
Azt a kérdést állítólag az anyja tette fel. Ezzel magyarázta a kérdező.
kb több mint fél óra volt, amíg pendingelt a poszt, majd utána lett csak elfogadva, és csak 10 percet élt, mert amikor megtalálták, töröltem.
Azt a kérdést anyám írta ki, de mivel sokan ugye támadták, mondta is neke, hogy többet nem kér segítséget az internetről.
Meglesem, hogy hol van akkor itt a környéken családsegítő, telefonáltam apával, majd ő is felautózik, és együtt elmegyünk itt is. Ha a régi városban nem segített, akkor majd itt talán.
Pszichológus elsősorban anyudnak kell.
Nyilván a hugodnak is.
Azért atkéne gondolni a dolgokat, ha egy emberre irányul ez a duhkitores,
Ha anyud ennyire elzárkózik a szakember segitsegetol,plussz hagyja, hogy a hugod ezt csinálja vele, akkor tart valamitől.
Van valami a háttérbe amiről te nem tudsz, a hugod és anyud közt.
Az meg hogy komolyabb kárt nem okozott a hugod anyudban, csak a szerencsén múlt.
Kérdezd meg tőle mi a baja anyuddal.
Aztán m g a videofelvételeket vidd be az iskola pszichológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!