Bocsánatot kellene kérnem anyától?
Ma apától segítséget kértem egy program elindításában, mert nekem egyedül nem ment. Próbálta megcsinálni, neki sem sikerült, aztán azt mondta, hogy ez amúgy teljesen alap, mindenkinek, aki számítógépet használ tudnia kéne. Erre én mondtam neki, hogy anya sem tudja, szóval ketten vagyunk tudatlanok. Apa pedig azt válaszolta, hogy persze, mert anya egy ősállat ilyen kérdésekben.
Apa informatikus, tehát neki az ilyen kérdések magától értetődőek és mindenre így reagál a témában, nem ez volt az első alkalom.
Nagyon csúnyán kiabálnak egymással, nekem pedig bűntudatom van miatta, mert ha én nem mondok semmit, talán apa se szólt be ilyen durván anyának.
Szerintetek?
“ Próbálta megcsinálni, neki sem sikerült, aztán azt mondta, hogy ez amúgy teljesen alap, mindenkinek, aki számítógépet használ tudnia kéne. ”
De ha neki sem sikerült, akkor miért mondta volna, hogy ez teljesen alap? És te miért azt válaszoltad volna, hogy anyádnak se ment, miért nem azt, hogy de apa, hát te sem tudtad megcsinálni?
NEKED miért kellene bocsánatot kérni anyádtól?
Ha odavonulsz bocsánatot kérni, akkor el kell mondjad az előzményeket és megint kitör a balhé.
Ne generáld a feszkót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!