Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki nekem jön, NEM KAMU A KÉRDÉS. Igen, még mindig mi vagyunk és még mindig nem oldódott meg a panelos-idegbeteg húgos probléma. Aki kamuzni jönne, legyen szíves most ne tegye, mert nagyon rosszul vagyok így is, remeg a gyomrom és ez csak jobban felbosszantana. Szóval nagy lelkiismeret furdalásom van, mert 20 éves létemre felpofoztam a 10 éves húgomat tiszta erőből. Anya lekapcsolta húgom gépét miközben játszott, majd húgom többször megütötte anyát, megrúgta és mellbevágta. Majd leöntötte egy pohár vízzel és fejbevágta az üvegpohárral. Anya sírt a földön. Sírt és üvöltötte a nevem, hogy segítsek neki (igen, egy 10 éves lány terrorban tartotta anyát pár percig). Majd odaálltam elé és úgy felpofoztam, hogy a fal adta neki a másikat, sajnos összeesett egy pillanatra, majd legalább 10 percig bőgött a földön. Nem vagyok agresszív, soha senkit sem bántottam, de most nagyon felidegesítettek, főleg, hogy így is tiszta ideg vagyok, holnap 3 zh-t is írok, amire még nem tanultam, hanem az éjszaka kell majd. Majd végül anya sírva felmosott, és még most is húgom üvöltözik anyával, de szerencsére már csak egymás szobájából (de még mindig neki áll feljebb). Tiszta ideg és szégyen vagyok, már bocsánatot kértem de csak nekemrohan megütni meg fel akar tiszta idegből öklelni (nyilván kivédem az ütéseit). Mint valami idegbeteg tényleg. Most már megvárom míg lenyugszanak éjszakára, de holnap szeretnék tőle bocsánatot kérni. Anya is nagyon mérges rám mert felpofoztam húgomat, amiatt is nagyon szomorú, hogy "ilyen agresszív állatt lettem" (soha a légynek nem ártottam eddig). Hogyan kérjek tőle bocsánatot?2019. dec. 2. 21:53
101/240 anonim válasza:
Édesanyád helyett miért nem te intézkedsz?
102/240 anonim válasza:
Ha valaki kezelésre szorul, és kiskorú, tehát nem áll jogában elutasítani a kezelést, azt ha nem kezeltetik, szerintem veszélyeztetésnek minősül. Mivel te is nagykorú vagy, neked is van ebben felelősséged. Menj be a családsegítőbe, mondd el, hogy anyád megtagadja a húgod vizsgálatát, de szerinted elmebeteg a lány. Hogy ez így rendben van-e, hogy egy beteg gyereket az anyja nem enged megvizsgáltatni.
104/240 anonim válasza:
Már nyugodtan indíthatsz szerintem új kérdést, rögtön a 2 videó linkjével, csak hogy az eddigi szkeptikusok is rögtön jobban álljanak hozzá.
105/240 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap indítok :D
2019. dec. 15. 00:20
106/240 anonim válasza:
Milyen anyagi hasznod van ennek a hisztériának a közvetítéséből? Nagyon vigyáztok, te és anyád is, nehogy valahogyan le legyen állítva a beteg gyerek, fegyelmezni nem szabad, orvos elől rejtegetitek - a nézettség pénzt hoz, és a kis őrültből éltek?
107/240 anonim válasza:
Remélem tud nektek végre valaki érdemi segítséget adni, mert a húgod tuti nem százas. De anyukádat sem értem miért hagyta ezt eddig fajulni.
108/240 anonim válasza:
Anyád is többre menne,ha nem csak szóban fenyegetné,hanem jó alaposan nyakon backodná. Azért ilyen vagány a gyerek,mert elvan bízva magában,hogy bármit megtehet,úgyse bántsák. Ha én lennék a anyja,minimum a falhoz bacnám ilyen -mindjárt megöllek- szöveg és visítozás után,nem még könyörögnék fél napot...vagy ha már semmi nem válna be,jöhetne a javító intézet. Ott biztos megtanulná,mi a helyzet.
109/240 anonim válasza:
A kislánynak mentális problémája van. Nem is kicsi.
Itt nem családsegítő kell, hanem pszichiáter.
Anyud is rá fog menni idegileg erre.
(meg te is)
Viccen kívül szakember segítsége kell. Ez már nem csak nevelési probléma.
Ez kőkemény mentális zavar, amit kezelni kell!
110/240 anonim válasza:
Hát alacsony az anyuka értelmi szintje ennek a megoldásához, nincs jövőképe, nem érzékeli, hogy 14-15 éves korában, mikor megnő a testi ereje, a lány már késsel fogja vagdosni, meg ököllel, üvegvázával üti majd le őt. Akkor a sérüléseket kezelő orvosnak munkaköri kötelessége lesz feljelentést tenni, a lányt elviszik, intézetbe és pszichiátriára kerül. Ezt korai kezeléssel megelőzhette volna az anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!