Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Tudom, hogy elfoglalt egyetemista vagy, és hogy nem a te dolgod elsőrorban, de nem tudnál időpontot kérni a kislánynak egy pszichiáterhez? Ne mond meg hova mentek ha viszed. Tudom, leírni könnyebb mint megtenni, de nagyon nagyon súlyos a helyzet, és sürgősen tenni kellene valamit.
Vannak gyermekek mentális egészségével foglalkozó oldalak, ahol emailben lehet segítséget kérni szakembertől. Részletesen le kellene írnod mindent, hogy hol voltatok eddig segítségért, esetleg a videókat is megmutatni, hátha tudnak segíteni.
#136-os vagyok
Azt kifelejtettem az előző kommentemből,hogy én is csatlakozom azokhoz,akik azt mondják pár év és a gyerek majd késsel fog nekimenni az anyjának,vagy neked,vagy akivel majd épp össze fog veszni. De nyugodtan várjátok csak meg amíg kinyír valakit. Gratulálni tudok csak nektek!👏
Nem hiszem el, hogy ez ellen nem lehet tenni.
Valaki küldje már tovább ezeket a videókat valami nyilvánosabb oldalra!
Azt sem értem, hogy a szomszédok ezt hogy tűrik szó nélkül.
Amúgy anyád maximálisan hibás a kialakult helyzet miatt.
Itt hagy ne a 18 (19) éves egyetemista srác tegyen már rendet!
Az anyjának KELL SEGÍTSÉGET KÉRNI mert a kislánynak nagyon komoly gondjai vannak !
Számomra hihetetlen hogy ezzel senki nem foglalkozik, sem az iskola, sem a gyámügy, sem senki!???
Hogy lehet ez!???! ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!