Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
A kommentelők többségének igaza van.
Rohadt gyorsan lépni kéne és SEGÍTSÉGET KÉRNI!
Mondjuk ez nem a te feladatod lenne hanem anyudé.
Őszintén szólva fogalmam sincs miért vagytok ebben a helyzetben, és miért nem léptek ellene.
Ez tarthatatlan, élhetetlen ön és közveszélyes.
A húgodnak komoly problémái vannak amik nem maradhatnak kezelés nélkül.
Mellesleg anyudra is ráférne egy pszichológus.
Írta youtubon kommentbe a kérdező, hogy nem lehetséges hogy pszichológushoz vigyék a gyereket, mert az anyja nem engedi. Ezek után nyilván nem fognak a gyámügyhöz sem fordulni, mivel a pszichológushoz is azért fél elvinni a kislányt, hogy nehogy kiderüljön egy s más, vagy nehogy elvigyék a gyereket intézetbe, esetleg elvegyék az anyjától.
Ezek után tényleg nem tudom mit vársz, nyilván a szakembert, gyámügyet nem fogjátok meglépni, akkor mi mit csináljunk veletek? Attól, hogy hetente ideröttyented ezt a sok szart, nem lesz jobb a helyzetetek.
Elhiszem hogy fél az anyja,hogy elveszik a gyerekét!
De ez akkor sem megoldás!
A többi gyerek sem azért jár szakemberhez mert semmi baja nincsen,hanem a szülei normálisak, felismerik a problémát és kezelik.
Mondjuk szerintem az anyja nem alkalmas gyerek nevelésre ez a gáz!
Írta korábbi kérdésbe hogy volt egy válalkozásuk az tönkrement és munkanélküli lett,az apja semmit nem csinált ezután,az anyuka meg minimál bérért dolgozott.
Ez akkor volt mikor megszületett Laura.
Írta még azt is,h ezáltal nem tudott foglalkozni a kisebbik lányával.
Na ez volt a baj,lehet hogy nem kapott akkor elég figyelmet.
Nevelési tanácsadó segíthetne esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!