Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Már rég bevágtam volna egy idegosztályra vagy egy javító intézetbe. Velem ezt nem csinálná,az biztos. Ha én lennék az anyja,már nem lenne a fején haj...velem nem üvöltözne így. Csoda,hogy a szomszédok nem hívták még ki a gyámügyet vagy mást.
Istennek hála,hogy nem vagytok a szomszédaim.
Anya lekapcsolta húgom gépét miközben játszott, majd húgom többször megütötte anyát, megrúgta és mellbevágta. Majd leöntötte egy pohár vízzel és fejbevágta az üvegpohárral. Anya sírt a földön. Sírt és üvöltötte a nevem, hogy segítsek neki (igen, egy 10 éves lány terrorban tartotta anyát pár percig).
Úristen!
Mindenképp orvosi eset a hugod!
A végén még megöli az anyukád!
De komolyan mondom!
Vagy orvos vagy ha anyukád nem viszi el akkor verd el te de komolyan mondom vagy kérd meg egy szomszédtól hogy szóljon egy gyermek otthonnak azok majd kijönnek és elviszik nincs más.megoldás ha nem akarsz terrorban élni!
Lépj már valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!