Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felpofoztam húgomat, hogyan...

Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?

Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki nekem jön, NEM KAMU A KÉRDÉS. Igen, még mindig mi vagyunk és még mindig nem oldódott meg a panelos-idegbeteg húgos probléma. Aki kamuzni jönne, legyen szíves most ne tegye, mert nagyon rosszul vagyok így is, remeg a gyomrom és ez csak jobban felbosszantana. Szóval nagy lelkiismeret furdalásom van, mert 20 éves létemre felpofoztam a 10 éves húgomat tiszta erőből. Anya lekapcsolta húgom gépét miközben játszott, majd húgom többször megütötte anyát, megrúgta és mellbevágta. Majd leöntötte egy pohár vízzel és fejbevágta az üvegpohárral. Anya sírt a földön. Sírt és üvöltötte a nevem, hogy segítsek neki (igen, egy 10 éves lány terrorban tartotta anyát pár percig). Majd odaálltam elé és úgy felpofoztam, hogy a fal adta neki a másikat, sajnos összeesett egy pillanatra, majd legalább 10 percig bőgött a földön. Nem vagyok agresszív, soha senkit sem bántottam, de most nagyon felidegesítettek, főleg, hogy így is tiszta ideg vagyok, holnap 3 zh-t is írok, amire még nem tanultam, hanem az éjszaka kell majd. Majd végül anya sírva felmosott, és még most is húgom üvöltözik anyával, de szerencsére már csak egymás szobájából (de még mindig neki áll feljebb). Tiszta ideg és szégyen vagyok, már bocsánatot kértem de csak nekemrohan megütni meg fel akar tiszta idegből öklelni (nyilván kivédem az ütéseit). Mint valami idegbeteg tényleg. Most már megvárom míg lenyugszanak éjszakára, de holnap szeretnék tőle bocsánatot kérni. Anya is nagyon mérges rám mert felpofoztam húgomat, amiatt is nagyon szomorú, hogy "ilyen agresszív állatt lettem" (soha a légynek nem ártottam eddig). Hogyan kérjek tőle bocsánatot?

2019. dec. 2. 21:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/240 anonim ***** válasza:
92%
Arra én is kíváncsi lennék, hogy milyen a viszonya az osztálytársaival, meglehet, hogy valóban piszkálják szegényt a súlya miatt, a folytonos csesztetéseket meg elég nehéz feldolgozni egy gyereknek.
2020. jan. 12. 18:29
 152/240 anonim ***** válasza:
90%
vidd el egy túrára... a diliházba..........
2020. jan. 12. 18:41
 153/240 A kérdező kommentje:
Persze, szekálják őt a súlya miatt. Nagyon erősen. Jóban van velük de cikizik vele, mint a régi sulijában. Nem tud mozogin, fáj neki a hosszabb mozgás és pénzünk nincs életmódot váltani.
2020. jan. 12. 18:48
 154/240 anonim ***** válasza:
91%

Már rég bevágtam volna egy idegosztályra vagy egy javító intézetbe. Velem ezt nem csinálná,az biztos. Ha én lennék az anyja,már nem lenne a fején haj...velem nem üvöltözne így. Csoda,hogy a szomszédok nem hívták még ki a gyámügyet vagy mást.

Istennek hála,hogy nem vagytok a szomszédaim.

2020. jan. 12. 19:24
 155/240 A kérdező kommentje:
Most is üvölt mint a fába szorult féreg, mert fáj a foga. Konkrétan mintha a dragonballból változna át super sayanra... vagy mintha az újévi disznót kínoznák.
2020. jan. 12. 19:31
 156/240 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként mit mondasz nekik, miért videózod a hisztit? Tudják, hogy látják idegenek?
2020. jan. 12. 19:33
 157/240 anonim ***** válasza:
100%
Cikizik, de jóban velük? Ez érdekes. Valamit pedig ki kell találni, mert így nem érzi jól magát a bőrében.
2020. jan. 12. 19:35
 158/240 anonim ***** válasza:
89%
Hagyjátok békén,majdcsak agyvérzést kap az idegtől. Legalább nem kell hallgatnotok tovább az idegbaját.
2020. jan. 12. 19:36
 159/240 A kérdező kommentje:
Nem mondok nekik semmit, elfogadják hogy videózok. Azt hiszik, nem látja senki. Nyilván nem szeretnénk, hogy belehaljon agyvérzésbe...
2020. jan. 12. 19:40
 160/240 anonim ***** válasza:
100%

Anya lekapcsolta húgom gépét miközben játszott, majd húgom többször megütötte anyát, megrúgta és mellbevágta. Majd leöntötte egy pohár vízzel és fejbevágta az üvegpohárral. Anya sírt a földön. Sírt és üvöltötte a nevem, hogy segítsek neki (igen, egy 10 éves lány terrorban tartotta anyát pár percig).

Úristen!

Mindenképp orvosi eset a hugod!

A végén még megöli az anyukád!

De komolyan mondom!

Vagy orvos vagy ha anyukád nem viszi el akkor verd el te de komolyan mondom vagy kérd meg egy szomszédtól hogy szóljon egy gyermek otthonnak azok majd kijönnek és elviszik nincs más.megoldás ha nem akarsz terrorban élni!

Lépj már valamit!

2020. jan. 12. 19:54
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!