Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
#136&138-as vagyok.
Tudod mit, kedves kérdező? 1-2 oldallal ezelőttig még hittem is neked,de mostanra már elég nyilvánvaló,hogy ez egy hatalmas nagy kamu. Mos lehet mindenki hülyének fog nézni,de tudod mit gondolok? Szerintem a húgod nem is ilyen valójában,Ti csak valami elmebeteg,szánalmas játékot játszotok,hogy videóra veszed,ahogy otthon ezek ketten(megjátszva) káromkodnak,meg üvöltenek,kb. mint a TV-ben a Való Világ-ban,csak ez az amatőr házi verzió,felteszed youtube-ra meg ide írogatsz és így akarsz 5perc hírnevet szerezni a szánalmas családoddal együtt. Megveregetheted a válladat,sikerült! Ha ez az egész üvöltözés tényleg valós probléma lenne már rég rátok hívta volna valaki a szomszédból a rendőrséget,mert az egész há tőletek zengene,de nektek is lenne annyi eszetek,hogy rájöttök nincs mit tenni,lépni kell. De nem. Szerintem mindhárman fogjátok kézen egymást és együtt menjetek a pszichiátriára mert betegek vagytok.Notórius hazudozók.
Én is :D
Már leszedte a videókat,az apja valami 70 éves pofa :D
Szerintem nem leszedte, csak privátra állította.
A Martin meg igazából imádkozhat, hogy ne legyen még nagyobb bajban. Mert ha ez mind igaz, az anyját akár ki is rúghatják. Azért baj, hogy kiderült, mert innen már egyszerűbb lenne kideríteni, hogy mennyi is igaz ebből. Elég csak valakinek a kérdéseket meg a videókat elküldeni a szüleinek. Vagy “segítő szándékkal” kiposztolni ezeket az egyik dunaújvárosi csoportban a nevük nélkül, annyit megadva, hogy az anyuka ez egyik helyi suliban dolgozik és ismeri e őket valaki. Aztán ha igaz, lehetne jelenti a gyámügynek/családsegítőnek.
Mondjuk itt a Martinnal is gondok vannak fejben, nemcsak a Laurával. Ilyet egy normális 20 éves “felnőtt férfi” nem csinál, hogy így kiadja a magánéletüket és megszégyeníti az egész családját.
Kedves Kérdező (direkt nem írok nevet mert az én válaszomat is töröltetted)!
Egy hasznos tanácsot írtam hogy anyáddal melyik könyvet olvassátok el. Ha ennyire leszarod,akkor megérdemled,hogy szégyenbe marad a családotok ha a hugod bármi törvényt sértőt tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!