Felpofoztam húgomat, hogyan kérjek tőle bocsánatot?
Tessék, akit érdekel a fejlemény: https://www.youtube.com/watch?v=0UeYjVc9BDY&feature=youtu.be
Egyre szarabb
Ide írom a fejleményeket, itt van a legtöbb válasz:
A súlyáról: Nyár végéig kifgoják vizsgálni, hogy nincs-e valami hormonbaja, ami miatt ilyen kövér.
A szemkinyomós, törölt kérdésemről, ami nem felelt meg a szabályzatnak, mert túl durva volt: Apám megkapja a kezelő pszichológus elérését.
Ennél a kérdésnél is rengeteg jó tanácsot, választ, segítséget kaptál, de az a baj, hogy mindenre találsz valami kifogást, és nem is kommunikálsz velünk, azokkal akik tényleg segíteni akarnak. A privát üzenetekre sem reagálsz, pedig már mindenki tudja a vezetékneved, ha emiatt nem írsz vissza, akkor ezért nem kell aggódnod.
Leírhatnád legalább hogy mit próbáltatok eddig érdemben tenni a húgodért, és most nem a pszichológusra, hanem nevelési módszerre, hozzáállásra stb gondolok.
Próbáltuk:
-szabályok behozatala a lakásba. Baj vele: Se én, se anya nem tartottuk őket be 3-4 nap után, mert öntörvényesek vagyunk itthon.
-nyugodt hozzáállás a dolgokhoz. Baj vele: Anya türelmetlen, nem tud 5-10 sikertelen, nyugodt kérés után nyugodt lenni tovább
-Net kikpacsolása. Baj vele: Késhadonászás, öngyilkossági próbálkozások, szomszéd őrületbe kergetése az órákon át való visítással.
Mást nem igazán.
Igen, a következetesség hiánya a legnagyobb probléma. Amíg legalább ti nem emberelitek meg magatokat, semmi nem fog változni. Ti vagytok a felnőttek, tudom marha nehéz, de példát kell mutatni.
Őszintén sajnálom, hogy még mindig nem javult a helyzet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!