Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, rábíznátok a 2 éves...

Szülők, rábíznátok a 2 éves gyereketeket kb.4-5 órára a 10 éves testvérére?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 20:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe se jutna. Még felnőttek közül is megválogatom, hogy kire hagyom a másfél évesemet, gyerek pedig szigorúan csak a felügyeletemmel játszhat vele.

A családod egyébként idióta. Az én lányom csecsemőként 2x is leesett az ágyról, mikor járni tanult annyiszor verte be a fejét, hogy megszámolni se tudom. Senki nem vont felelősségre, én sem akasztottam fel magam, hogy ezek a dolgok megtörténtek. Ahol gyerek van, ott baleset van. Ilyen az élet rendje. Persze nem hagyjuk a gyereket a késsel játszani, ez egyértelmű, de mikor én fogócskázom a gyerekkel is elesik, beveri a fejét, ezt meg azt, még sem akadok ki rajta, pedig az én lányom csak másfél éves...

2019. máj. 29. 14:58
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem 11 éves koromban született 3 húgom is(ikrek) és én nem tudtam volna 13 évesen sem három 2 évesre vigyázni, de ha 1 húgom lett volna, akkor se. Szeretem őket nagyon, és ha bármi bajuk esett volna, én azt nem tudtam volna kibírni. Éppen ezért, ha a szüleim elmentek valahova mindig megkértek valakit, hogy vigyázzon ránk. Mostmár gond és baj nélkül tudok rájuk vigyázni, de még mindig örülök, ha van mellettem egy felnőtt.

16/L

2019. máj. 30. 05:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
A családod meg egy szánalom. Én a helyedben, ha mégegyszer fel emlegetnék ezt a dolgot, biztos beszólnék nekik valamit.
2019. máj. 30. 05:12
 34/36 anonim ***** válasza:
50%
Én 12 évesen volt, hogy vigyáztam a 2 éves húgomra. Sőt később a fél évesre is.
2019. máj. 30. 11:06
 35/36 anonim ***** válasza:
71%
Ma nem merném, a mostani szülők hímestojásként bánnak a gyerekeikkel. 10-15 éve ez tök általános volt.
2019. máj. 30. 12:01
 36/36 lilla64 ***** válasza:
Olyan hosszó időre nem.Legfeljebb 10-15 percre.
2019. máj. 30. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!