Ti rábíznátok a 11-es gyereketekre a most elsős gyereketeket így?
Az en szemelyes velemenyem az , h nem fair h töled varjak a megoldast , gyerek intezeset.
Mikor gyereket vallal valaki akkor ne arra szsmitson h majd a nagyobb gyerekek pesztrálják.
Neked jogod van a sajat szabadidödhöz.
Vigaszkent ott van a kinai minta , ahol a csaladban folyamatosan hoznak egymasert aldozatot , merthogy azert van a csalad , h tegyunk egymasert
Én biztosan nem a gyerekemmel hurcibáltatnám a másik gyerekemet...Ha már szülök gyereket,akkor azt azért teszem mert szeretném és készen állok arra,hogy bármi áron is,de a gyerek lesz mindig az első..és nem a munka és az egyéb elfoglalni való.
Oké én megértem,hogy szerettek volna gyereket lett is nekik egy majd a kedves kérdezőnek szült az anyukája egy gyereket gyakorlatilag az ilyet sose értettem hogy az ilyen embernek minek gyerek pláne több..
Persze, segíteni kell a családnak, de nem vagy köteles feláldozni a saját idődet, nem a te gyereked.
Egyezz ki velük, hogy pl heti 2x vagy eseteg 3x szívesen elhozod, de többször nem tudod, sajnálod. Szerintem ez is nagy segítség, de ne várják el, hogy minden nap ez a te feladatod legyen, más dolgod is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!