Ti rábíznátok a 11-es gyereketekre a most elsős gyereketeket így?
"Kedves" 41-es, az enyémet rendszeresen a nagytesók valamelyike kísérte ovis és elsős korában, sőt, gyakran éjszakára is rájuk bíztam, a munkám, és nem bulizás miatt. Igaz, ő normálisan viselkedett, nem is volt ebből sose probléma.
Amúgy az ország egyik elit egyetemén végeztem, jellemző, hogy te csak érettségiig tudsz gondolkozni.:-)
Persze mindenki diplomas lesz ki fog dolgozni ?
Ki termel takarit apol gondoz stb stb
Oh ertem csak diplomas szaporidjon a tobbi dogoljon meg.
Nem rossz kilatasok
#45-ös, ezt engedelmeddel nem te, hanem a gyerekeim döntik el. Ők pedig nagymértékben önállóak, valamint boldogok és sikeresek. Nem utolsósorban pedig nagyon jól működik a családunk, most is rendszeresen vannak közös programjaink, pár napos utazásaink, holott a nagyok már jócskán 20 feletti, szintén egyetemet végzett emberek, saját háztartással.
Te hány gyereket neveltél fel?
UItolso ne is faraszd magad itt csak onzo egyedek vannak akik csak kizarolag a sajat kenyelmuk konfortjuk es sajat osztoneik erdeklik.
Nem tudjak mi a csaldi osszetartas a kozos csaladi munkamegosztas.
Mi is igy mukodunk mint csalad
nem ,,elni es elni hagyni,, alapon hanem mint egy egyseg.
" Minden szakmában lehet valaki egyéni vállalkozó is, és akkor maga oszthatja be az idejét."
Hahahahahahahahaha ez a nap vicce :D Sok esetben a saját vállalkozás azt jelenti, hogy nincs többé nyugis este, hétvége, meg nyaralás.... :D A barátom apukája vállalkozó, milliószor kevesebb szabadideje van, mint amennyi nekem volt, mikor nyáron műszakban melóztam egy gyárban diákként... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!