Rábíznátok a 14 éves gyereketeket egy teljesen vad idegen emberre?
nekem ebből nem úgy tűnik hogy bébiszittert keres, inkább egy nevelőszülőt
14 éves fiú éllátására és a háztartás randbentartására keresek megbízható hölgyet. Ottlakásért és teljes ellátásért, külföldi munka miatt. Tanyára, de nagyon jó közlekedésse
Én jelenleg aupair vagyok, egy családdal élek együtt Svájcban. Itt élek velük, szóval szállás és ellátás biztosítva van. Npközben én vigyázok a gyerekre, a szülők csak este érnek haza (7-8 körül). És itt nem egy 14 éves gyerekről van szó, hanem egy három ésev pici lányról.
Szóval van ilyen. Ettől függetlenül én nem bíznám a gyerekemet egy vadidegenre. Ha a szülő megy külföldre és nincs partnere, akivel otthon maradhatna a gyerek, akkor én inkább rábíznám nagyszülőre, testvérre stb úgy egy-két hétig maximum amíg látja, hogy hogy megy itt kint az élet, azután hoznám ki magamhoz.
Már bocs,de volt h én is kimentem egy hetre külföldre és egy ismerösömre hagytam a lányomat,aki 9 éves.
semmi probléma nem volt.
nem hiszem h ez felelötlenség lenne,dolgozni mentem ki,nem nyaralni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!