Ti hogyan látjátok ezt a helyzetet?
Ezek olyan dolgok, amik nem hiszem, hogy változni fognak.
Őszinte leszek, én nem is fordítottam volna komolyra és házasságra a kapcsolatot, ha ilyen alapvető gondjaink vannak.
Egyébként én veled értek egyet, ha mindketten dolgoztok, akkor vigyétek közösen a háztartást. Az anyagiaknàl viszont meg kéne beszélni, hogy hogy legyen. Szerintem a legkorrektebb, ha a közös dolgokat felesben fizetitek (vagy 40-60% arányban mondjuk, ha nagy a differencia a fizetés között). A fentmarado pénzzel meg mindenki azt kezd, amit szeretne.
Ha támogatni akarja a gyereke esküvőjét, tegye, miután kifizetete az albit, rezsit és a kaják és egyéb költségek rá eső részét. Ha te támogatni akarod a gyerekeid, te is tedd ezt. Ezzel a résszel szerintem nincs gond. De meg kell beszélni. Ahogy a hazimunkas témát sem kéne annyiban hagyod. A felmosò ruhát nem a nemi szerveddel fogod meg, higy ő ne tudja csinálni..
Ne haragudj, de az anyagi részével nem tudok egyetérteni. Írom ezt úgy, hogy nekem is van egy lányom, aki nem a férjemtől van. Miért a másik gyereke kapjon kevesebbet azért, mert az apjának új párja van? Meg azt se tudnám elvárni, hogy a fèrjem fizesse az én lányom esküvőjét nagyobb összegben.
Jól esne, ha magától szívesen tenne ilyesmi gesztust ès anyagilag nem lenne gind neki, de nem várnám el.
"Nincs közös gyerekünk, pont ez is baj. Én nem tudok az enyémnek ugyanannyit juttatni mert kevesebbet keresek. Így külön kassza esetén sem tudnék."
Már megbocsáss, ez teljesen természetes.
Miért kéne a jobban kereső férjednek szponzorálnia olyan gyereket, aki nem az övé? Pláne, hogy nem is él veletek egyik gyerek sem. Neki semmi kötelezettsége nincs a te gyereked felé, ahogyan neked sincs az ő gyereke felé.
Tehát, ha ő többet keres, ezért többet tud adni a saját gyerekének, az abszolút nem tartozik rád.
Afelett elsiklottam, hogy felnőtt gyerekekről beszélünk.
Na, azt azért már nem :D
Ne haragudj kérdező, de csak azért, mert beházasodtál egy pénzes emberhez, nem kell az egész családodat szponzorálnia. Azt hittem, kiskorúról van szó akit közösen neveltek, akkor nyilván rá is kéne költenie, így viszont sem jogilag,sem sehogy nincs köze hozzá, nem is értem, honnan jött ez neked?
A lánya hozzá tartozik, ahogy a te lányodnak is van apja, támogassátok szépen közösen a saját apjával, felnőtt ember, eleve meg kéne állnia a saját lábán és nem tapsikolni neki, ha "önállóan is megvesz dolgokat".
Én sem támogattatom a férjemmel anyámat, pedig ő is már dörzsölte a tenyerét, hogy de jó lesz neki... hát a fenét. Engem nevelt fel, nekem nincs bevételem, jó sokat adott hozzá, hogy így legyen, hát élvezze a munkája gyümölcsét. A férjemről meg lehet leszállni.
Tartok tőle, hogy egy kicsit fordítva ülsz a lovon. Érdekel egyáltalán a férjed, vagy csak a pénzéért mentél hozzá?
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!