Mit gondolsz az "Amíg az én kenyeremet eszed"-mentalitású szülőkről?
Figyelt kérdés
Mennyire káros egy gyereknek, ha úgy nő fel, hogy a szülő a vele szembeni hatalmát fitogtatja?2019. márc. 25. 16:45
11/49 anonim válasza:
"18 éves korig azt csinálod amit a szülő mond,ő tart el." - tudod, meg a csődör...
Nyilván ő tart el, ha egyszer ő vállalt... de ez nem jelenti azt, hogy a tulajdona lennél...
12/49 anonim válasza:
Jaj kit érdekel? Annyira unalmas itt mindig ez a panaszkodás. Menj költözz el, egyed a saját kenyered.
13/49 anonim válasza:
" Menj költözz el, egyed a saját kenyered." - á, nem feladni kell, hanem kigyógyítani az ilyenféle szülőt ebből a szociopata hozzáállásból...
14/49 anonim válasza:
Az alap ösztön az állatoknal, hogy a kicsinyeit etetik, kuckot, feszket keszitenek nekik ahol siman attelelhetnek, védve vannak es az emberek meg evvel jönnek, hogy ameg az en kenyeremet eszed, ameg nalam laksz. Ad egy nem én akartam ide jönni ha mar egyszer megcsinaltatok akkor ez az alap. Amikor ezt meghallottam anni az apamtol folyton ez jutott eszembe. Mondtam is neki akkor vegyel kiflit azt ugyis jobban szeretem.
15/49 anonim válasza:
Sajnos van amelyik gyerekkel nem is lehet másképpen beszélni csak megfelelő szigorral.
Van amelyik gyerek túl tolja a lázadást, a szemtelen , csakazértis viselkedést.
Gondolom ezt a "szlogent" is csak azok a szülők használják akiknek nevelhetetlen a gyereke.
16/49 Metionin válasza:
Azt hogy nincs más módszerük. Ezt a primitív emberek alkalmazzák, akiknek az az egyetlen módja a saját képességeik bizonyítására hogy egy gyerekkel hepciáskodnak. Aztán majd néznek ha a gyerek minél hamarabb elintézi hogy "ne az ő kenyerüket egye" és többet nem látják. Üdv, szintén ilyen családból.
17/49 anonim válasza:
Ebből lesznek a szívszorító videók a facebookon meg a youtubeon, hogy szegény nagypapira évek óta nem nyitja rá senki az ajtót és egyedül karácsonyozik..... satöbbi...
18/49 Balogh Bence 2019 válasza:
Konkrétabb leírás nélkül erre nem lehet válaszolni. Van az a helyzet, amkor ez lehet érv a szülő részéről.
19/49 anonim válasza:
Azt godolom, hogy ha a szülő tehetetlenségébe ehhez a szófordulathoz fordul, akkor az a gyerek nagyon nem szende meg ártatlanka. Mindezzel együtt: ez a szülő nevelési kudarca, ő cseszte el olyan szemtelenre a gyereket hogy ezt kelljen mondani neki.
20/49 Libers Pertz válasza:
Ez egy tény, hogy amíg a szülőnél lakik, amíg nem saját magára keres, addig azt köll csinálni amit az anyu meg az apu mond. Lehet lepontozni gyerekek, meg ríni itt a GYKn, de amíg otthon laksz addig szót kell fogadni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!