21 éves lány vagyok a szüleim eléggé szigorúan neveltek. A tanácsotokat kérném hogy mit tegyek?
Mivel már elmúltál 18, ezért már függsz se tőle se senkitől (ez alól kivétel, ha papíron is igazolva pl a mentális állapotod miatt Te képtelen vagy a józan döntésekre, önmagad ellátására, ön és/vagy közveszélyes vagy, stb).
Ergo, ha Te elkölktözöl A helyről B-be, édesanyád nem rángathat vissza A pontba.
Én nem élek a szüleimmel. Ha rám törné apám az ajtót, hogy azonnal menjek haza, bizony én feljelenthetném őt, több szempontból is.
Szóval ne félj attól, hogy Édesanyád hazarángatna - jogilag nem teheti.
"Mert ha el is költöznék szinte biztosra tudom hogy utánam jönne, cirkuszolna e haza rángatna."
Te már előre félsz úgy,hogy meg sem próbálod? Akkor nem lehet , hogy te is szeretsz mégis egy picit áldozat-szerepben lenni?
Próbáld ki, először csak fejben engedd meg, hogy 'de mi lenne, ha mégsem jönne utánad'? Na?:) Akkor élhetnél boldogan.
Egyébkéntis remélem, azért nem tudja a barátodnak a címét. Indulj már el, ne félj, ennél rosszabb helyzetbe nem kerülhetsz, mint amibe' most vagy; ennél csak jobb van!! És a másik végén meg ott vár a barátod szeretettel.
Ha anyád nem jó arc, legalább már te ne árts önmagadnak, ne sanyargasd magad.
Volt valamelyik játéknak egy ilyen szlogenje, hogy
"Aki nem játszik, az nem is nyer."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!