Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk! Ti örülnétek ha egy...

Fiúk! Ti örülnétek ha egy lány odamenne hozzátok a konditeremben és a tanácsotokat kérné edzéshez?

Figyelt kérdés
Mit hogyan kell helyesen csinálni, mit hogyan kell használni, stb. (kicsi konditerem, nincs rendes edző)

2015. nov. 28. 18:34
1 2
 1/12 Kisboltos ***** válasza:
91%
Ha megvárja míg befejezem a saját edzésemet, akkor segítek neki persze.
2015. nov. 28. 18:36
 2/12 A kérdező kommentje:
De úgy gondoltam, hogy mondjuk amíg pihensz, addig odamegy és megkérdezi, hogy pl X gyakorlatot hogy kell helyesen csinálni. Szóval nem kell mellette ott állni és felügyelni órákon át.
2015. nov. 28. 18:38
 3/12 Cortez70 ***** válasza:
94%
Bárkinek szívesen segítek, ha normális.
2015. nov. 28. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Melyik fiú nem örülne ennek?
2015. nov. 28. 18:40
 5/12 Sowilo ***** válasza:
100%
Örömmel segítek bárkinek, nemre való tekintet nélkül. Inkább jöjjön ide, zavarjon meg, és kérdezzen, mint hogy azt kelljen bámulnom, ahogy 10 centis rogyasztásokat csinál guggolás helyett.
2015. nov. 28. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Az nem jó kifejezés, hogy örülnék neki. Persze segítek szívesen bárkinek, ha tudok. De az önmagában nem okoz örömet, hogy odajön hozzám egy lány. Nem ismerkedni járok terembe. Van komoly kapcsolatom.
2015. nov. 28. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Jelen pillanatban madarat lehetne velem fogatni :D
2015. nov. 28. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, némi ellenszolgáltatás fejében...Vagyis kérek egy proteinszeletet.
2015. nov. 28. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonylag jó csaj aki valamennyire tetszik is nekem akkor igen,mutathatok ezt azt.Egyéb esetben nem és nem szeretem ha zavarnak.És volt velem ilyen rengetegszer,hogy odajöttek kezdők és miután elmondtam röviden mit hogyan,úgy néztek rám mint egy hülyére.A leggyakoribbak-

Milyen kiegészítőket használjak?Én meg visszakérdeztem-Étrended van-e?-Étrend?1.Nem diétázni akarok.2 Nem vagyok én csaj hogy étrendem legyen.

Milyen edzéstervet használjak?-Teljes test kezdő átmozgató.-Akkor minden héten háromszor edzem ugyanazt?...oké köszi,szia.Ha meg most odajönne a csaj,hogy hogyan kell használni a pin-a tárogatót,akkor tuti,hogy éppen süket leszek abban a pillanatban és edzem tovább mintha nem létezne.

2015. nov. 28. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:

En szivesen segitek.

Egyszer magamtol is segitettem ket lanynak. Meg kellett mutatni nekik a szabalyos homlokra engedest, mert siralmasan csinaltak. Orultek neki, hogy belekotyogtam...:-D

2015. nov. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!