Hogyan értessem meg a drága egyetlen édesanyámmal hogy ha ott aludnék a barátomnál nem lenne semmi több?
Ő az első barátom és csak 2 hónapja vagyunk együtt és tényleg nem lenne semmi. (Nem most gondoltam hanem olyan 2 hónap múlva)
Ő folyton többet gondol hogy már mik lesznek meg hogy akkor szoktak együtt aludni ha "az" is lesz.
Már mondtam neki de folyton ezt hozza fel.
Köszönöm a válaszokat!
Ha nem ért a szép szóból, akkor csinálhatsz bármit. Fordítsd meg a témát, és ne arról beszélj hogy mi nem lesz, hanem arról amitől fél: hogy felcsinálnak, majd ott hagynak a gyerekkel. Mondd el hogy ha lesz is valami, akkor tisztában vagy a védekezéssel és alkalmazod is. Ha ez sem segít, akkor marad a kivárás, míg elég felnőttnek gondol anyád.
Amúgy azzal minden szülő tisztában van, hogy ha előre el is dönti egy pár hogy nem lesz semmi, akkor is ott vannak egymás mellett egész éjszaka, és ha valakit elkap a hév, akkor ott az ígéret semmit nem fog jelenteni. Végül is a szex is csak egy összebújással vagy öléssel kezdődik.
Az lehetséges, hogy most éppen nem lesz semmi... de utána 2 héten belül garantáltan meg fog történni, bármi is a helyzet.
Na, EZT próbálja elkerülni.
Nem értem.
Aki a #6-ost lepontozta, az miért tette?
Nem így van, ahogy írtam?
DE, ÍGY VAN.
Amúgy a kérdező azóta se írta meg, hány évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!