21 éves lány vagyok a szüleim eléggé szigorúan neveltek. A tanácsotokat kérném hogy mit tegyek?
Ha a "majd ha ez meg az lesz" pillanatra vársz, elmegy melletted az élet.
Van munkád, el tudod magadat tartani? Ha igen, akkor elkezdenék csomagolni. Anyukádnak rááérsz közvetlenül költözés előtt szólnai, úgy kevesebb lesz a veszekedés.
Egyértelműen el kell költöznöd otthonról, anyukád nagyon betegesen gondolkozik, nem hiszem, hogy meg fog változni szép szó hatására.
Ha elkoltozol, talán idővel feldolgozza és lehet még normális viszonyotok.
Viszont attól òva intenèlek, hogy anyósod házába menj.
Ha 60 éves, akkor még simán élhet 30 évet is, kicsit gáz lenne arra várni, hogy mikor hal meg.
Én is albérletben vagyok a párommal, kertes házat bérlünk, még olcsóbb, mint a panel. Nem egészséges szerintem anyossal együtt lakni. Lehet a mostani helyzetedhez képest megvàltàs, de hosszú távon nem az igazi. Fiatalok vagytok, jobb külön, nem kell alkalmazkodni senkihez.
Illetve tényleg legyen egy B terved, legyen legalább pár száz ezer forint spórolt pénzed. Ha elkoltozol otthonról és szakìtanàtok, akkor legyen annyi pénzed hogy ki tudj venni egy albit kaucióval.
Ne alapozz mindent a párodra, mert bármi történhet.
Szóval gyűjts kicsit és költözz el, lép meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!