Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem teszek apaságit, akkor...

Ha nem teszek apaságit, akkor is kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 18:38
 151/198 anonim ***** válasza:
77%

147!

Gyámja? Ugyan miért lenne a gyerek gyámja ? Az anyja. Nem kell gyám

2019. márc. 5. 11:30
 152/198 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó,én már rájöttem, itt sokszor a "gondviselője" helyett használják a "gyámja" szót, aminek persze jogilag ugyanúgy semmi értelme, mint az előbb említett apaság elismerése helyetti "nevére vesz" - nek...

A Kérdező meg legrosszabban azzal járna, ha ilyen előzmények után még olyan gyerek után fizetne évekig, akihez genetikailag semmi köze... vagy éppen azzal, ha úgy fizet 20 évig, hogy akár meg is úszhatta volna, mert az anya mégse nevezte volna meg.

2019. márc. 5. 11:44
 153/198 anonim ***** válasza:
12%
Tudod mit kérdező, ha ennyire nem érdekel a dolog szakitsd meg a nővel az összes kapcsolatot..Tilts a neten, cserélj telefonszámot, cserélj zárat.Minden cuccát tüntesd el.Ne állj vele szóba sem.Ha ennyire nem érdekel sem Ő sem a gyereked iktasd ki teljesen az életedből.Mert ugye ezt szeretnéd? Gyűlölöd, hogy ezt tette veled, megveted a saját gyereked.Ha tuti biztos vagy benne, hogy a tiéd, fizeted a gyerektartást és kész.Menj el külföldre, mert úgyis odaviszi a gyereket a házadhoz, hogy lásd... bla bla... Ugye ez minimum 80 % -ban hasznos válasz lenne itt.Szerinted soha nem fogod majd látni a gyereket? Dehogynem.Gondolom meg fog majd keresni ha nagyobb lesz.Aztán lesz egy másik párkapcsolatod.Gondolom olyat szeretnél, aki szintén nem akar gyereket.Mivan, ha már nem akar, mert már van neki? Mondjuk már felnőtt, külön élő.. Akkor sem kellene a nő?Neked nem kellene nevelni.. csak néha meglatogatja az anyját és kész.Ha nagyjábol tutira akarsz menni, akkor legyen kb 45 éves.Ilyenkor már nem vállalnak be gyereket a nők.Ha 40 alattit választassz, sanszos, hogy meggondolhatja magát még, mint au exed.Áruld már el, mi a terved? Hogyan tovább?
2019. márc. 5. 13:24
 154/198 A kérdező kommentje:
Nem kell ám nekem ugrani. Még fogalmam sincs mi lesz ebből a helyzetből. Majd pár hónap múlva, ha megszül, kiderül. Egyenlőre az exemmel semmilyen kapcsolatot nem tartok, kitöröltem őt teljesen az életemből, így nekem is könnyebb átgondolni a helyzetet, hogy mit is akarok kezdeni vele. Ha nem szakítottam volna meg a kapcsolatot vele, havonta a képembe tolná az ultrahangos fotóit, meg próbálna manipulálni, ehhez a döntéshozatalhoz, viszont tiszta fej kell.
2019. márc. 5. 13:30
 155/198 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, tökéletesen igazad van.

#153, én el tudom nekem mesélni, hogy mi van az útnak azon a felén valójában, lévén abban élek.

2019. márc. 5. 13:39
 156/198 anonim ***** válasza:
33%
Milyen donteshozatalhoz!? Hogy te vagy-e az apa? Vagy hogy szeretned e a kapcsolatot vele?
2019. márc. 5. 20:46
 157/198 A kérdező kommentje:
Az, hogy ki az apa majd kiderül szülés után
2019. márc. 5. 21:01
 158/198 anonim ***** válasza:
31%

Azért eszembe jutott a sok válasz után az exem. Ő 48, én 29 voltam mikor összejöttünk...első perctől tudta, hogy gyereket akarok, nem árultam zsákbamacskát, tudta. Neki volt már 3. Mondta is, hogy tisztában van vele hogy ha ennyivel fiatalabb társat választ akkor ezt is be kell vállalnia...

Tudta, hogy nem védekezem, de a gumit utálta. 1,5 év után lettem terhes.... amikor elmondtam, akkor jött az, hogy "ez hogy lehet?" (Wtf?!)... ki volt bukva először...mert hogy még korai meg majd később.....

Ezt csak azert irtam le, hogy nézz magadba Kérdező, biztos nem hitegetted e, nem mondtad e hogy majd...majd...majd. mert azert úgy másképp fest a szitu.

2019. márc. 5. 21:37
 159/198 anonim ***** válasza:
39%
"Ezt csak azert irtam le, hogy nézz magadba Kérdező, biztos nem hitegetted e" - miért akarjátok minden áron a Kérdező nyakába varrni???
2019. márc. 5. 22:46
 160/198 anonim ***** válasza:
59%
#159 azért, bammeg, mert 41 évesen leír egy ilyet, hogy "azért nem köttettem el magam, mert arra vártam, hogy megkomolyodok, és hátha egyszer meggondolom magam." A topik elején még azt hittem, 24 körüli a kérdező, erre kiderül, hogy 41 évesen, egy ötéves kapcsolatban nincs lövése sem, hogy mit akar az élettől. Ha valaki komolyan kijelenti, hogy nem akar gyereket, azt komolyan is szokták venni, de ez a "negyvenévesen vakarom a tököm és nem tudom, mit akarok", hát... persze, hogy unta a banánt a csaj.
2019. márc. 6. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!