Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem teszek apaságit, akkor...

Ha nem teszek apaságit, akkor is kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 18:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/198 anonim ***** válasza:
44%
Izé, a férfi nem a balek szinonimája...
2019. febr. 27. 22:07
 102/198 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos a nők nagy részénél az!
2019. febr. 28. 06:02
 103/198 anonim ***** válasza:
60%

Ezeken az oldalakon annyi férfigyűlölő frusztrált nő van, mint sehol máshol,

de valahogy még sincsenek meg férfiak nélkül.

2019. febr. 28. 06:04
 104/198 anonim ***** válasza:
30%

Tanulj meg szöveget értelmezni pls. :D

Az élőlények között a nemi aktus elsődleges célja az utódnemzés. Ezen mi nem érthető, vagy mi bonyolult? Mi köze ennek a vallási fanatikusokhoz? :D

2019. febr. 28. 07:56
 105/198 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó, nem kell a melléduma, ott nem az élőlényekről volt szó általában, hanem kifejezetten és konkrétan az ember nevű élőlényről... aki ebben is különbözik az élőlényektől általában.

A szex-ellenes kirohanással kapcsolatos ötleteim közül a vallási fanatikus még a legenyhébb...

Egyébként meg NEM, egy ilyen helyzetnek nem lehet pozitív vége se a nő, se a gyerek számára, az ugyanis arra bátorítaná az összes többi mamazillát, hogy nyugodtan lehet csalni ebben a témában, a balek férfi majd úgyis "megenyhül", és beáldozza saját életét... hát egy lóf... ület.

2019. febr. 28. 09:14
 106/198 anonim ***** válasza:
26%

De mi az, hogy bealdozza a sajat eletet?? Az emberek nagyresze gyereket nevel a vilagon, akkor ők bealdozzak az egesz eletuket? A te szuleid, apad ezek szerint bealdoztak az eletuket miattad? Vagy a kerdezo apja?

A kerdezo kis tyukszaros elete pont hogy tobbet fog erni, ha felneveli becsulettel a gyereket, mintha egesz eleteben csak rabszolgaskodik vmi multinal, utana haza megy es fetreng a tv elott, vagy leissza magat a haverokkal... Pont hogy az ilyen elet, ami teljesen hiabavalo.

2019. febr. 28. 10:34
 107/198 anonim ***** válasza:
63%

#106, hogy kinek mi a jó élet, mi a saját életterve, és ehhez képest mikor lesz áldozattá, azt egy ember tudja eldönteni: az illető maga.

Általánosságban az van, hogy aki tudatosan gyereket vállal, aki gyerekkel képzeli el a saját életét, az nyilván nem áldoz be semmit, hanem pont megvalósítja a terveit a gyerekvállalással.

Akinek a nyakába varrnak egy gyereket az akarata ellenére, és nincs ereje-lehetősége elhárítani ezt, az sajnos beáldozza a saját életét.

"A te szuleid, apad ezek szerint bealdoztak az eletuket miattad?" - az apán igen, a balek... életemben egy szitura emlékszem, amikor volt mersze beinteni anyám akaratának... sajnos ezt valamennyire én is örököltem tőle, én is szúrtam el éveket az életemből, mert az exem nem volt képes parancsolni az anyai öszöneinek...

A kérdező apját, bocsi de nem ismerem, nem tudom, ki és milyen körülmények között vállalta a Kérdezőt...

2019. febr. 28. 10:42
 108/198 anonim ***** válasza:
79%

Fu azert ezt a kerdest a valaszokkal olyan szivesen odatolnam a politikusaink, a kdnp-s ven gec.k meg hasonlok orra ala, akik az alacsony szuletes szam miatt mindig a noket okoljak. Hat sztem ha csak es kizarolag a ferfiakon mulna a szuletesek szama meg fele ennyi gyerek se születne, mint most.

Engem szemely szerint nagyon irrital, h mindenert a nők a hibasak, ha akar gyereket az a baj, de ha nem, az is. :/

Tudom eltertunk kicsit a targytol, de ezt most le kellett irnom.

2019. febr. 28. 11:34
 109/198 anonim ***** válasza:
24%

Bocsi, de miért sajnáljátok a gyereket?

Kiderült, hogy a leendő anya jól áll anyagilag, egy szál egyedül is mindent meg tud adni neki. Akarja ezt a babát.

A legtöbb gyerek végül apa nélkül nő fel akkor is, ha a férfi jobban akarta a megszületését. Mi a különbség, ha most mennek szét, vagy ha két év múlva? Semmi.

Egy anya kizárólag saját magára számíthat. A gyereke örökké ott lesz neki. Férfiak meg jönnek, mennek.

Nem véletlenül vállal egyre több nő így gyereket, hogy apukától csak a sperma kell, meg esetleg a gyerektartás. Erről igazából azok a férfiak tehetnek, akik bebizonyították, hogy az apának nincs más szerepe, mint egy adag spermát belőni.

2019. febr. 28. 11:43
 110/198 anonim ***** válasza:
76%
#108, ezzel eszembe sincs vitába szállni... ezért végzetesen idióta hosszú távon minden politika, amelyik a népesedési problémákat a nők egyoldalú támogatásával kívánja kezelni... ugyanis a gyerekvállaláshoz pontosan 2 ember kell, egy nő meg egy férfi.
2019. febr. 28. 11:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!