Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem teszek apaságit, akkor...

Ha nem teszek apaságit, akkor is kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 18:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/198 anonim ***** válasza:
41%
"Bocsi, de miért sajnáljátok a gyereket?" - én abszolút nem sajnálom a gyereket, én a Kérdezőt sajnálom...
2019. febr. 28. 11:47
 112/198 anonim ***** válasza:
34%

Most küldte el az ultrahang képet meg a papírokat, hogy lelkiismeretfurdalást keltsen bennem.

na eddig hittem el a mesét, túltoltad a bringát.

2019. febr. 28. 12:15
 113/198 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, nincs ebben semmi hihetetlen, egyes nők imádnak az UH képpel dicsekedni, vagy épp lelki terrort folytatni... mert azt nem fogja fel a gyűszűnyi agya ezeknek a teremtéseknek, az a kép neki mond valamit,meg az UH-s orvosoknak... mindenki másnak akár az Alien III képkockája is lehetne....
2019. febr. 28. 12:18
 114/198 anonim ***** válasza:
73%
110. Na orulok, h vmiben egyet is ertunk, en pont igy gondolom ezt. Anno volt egy olyan ötlet emlekszem, hogy az egyetemista lanyoknak vmifele juttatast adnanak, ha beigernek előre x gyereket. Hat ezen is kivoltam. Mondom azt a penzt inkabb adjak oda az egytemista fiuknak ugyanezekkel a feltetelekkel, plusz hogy minimum a gyerek 18 eves koraig a csalad, vagy legalabbis a gyerek mellett maradnak.
2019. febr. 28. 14:05
 115/198 anonim ***** válasza:
30%

Aha, szóval tényleg csak nem tudsz szöveget értelmezni. :D

"nem kell a melléduma, ott nem az élőlényekről volt szó általában, hanem kifejezetten és konkrétan az ember nevű élőlényről.."

:DDDD

Hadd segítsek egy kicsit! A mondat fő része: "a nemi aktus elsődleges célja alapból az utódnemzés". Házi feladat: húzd alá az idézett részben, hogy hol volt szó az emberről. :D

Az élőlényekről írtam, úgy általánosságban. Még a növények is "párosodnak", ha úgy tetszik, és így szaporodnak.

Nem kell a melléduma, ez biológia.

2019. febr. 28. 16:26
 116/198 anonim ***** válasza:
83%
Hány évesek vagytok kérdező?
2019. márc. 1. 00:51
 117/198 A kérdező kommentje:
Expárom 35, én 41
2019. márc. 1. 06:32
 118/198 zsizsu79 válasza:
72%
Nőként és anyaként írom, h a hölgytől az lenne a minimum, h lemondjon a gyerektartásról, ha már így átvert. Külön, vagy együtt, veled, vagy nélküled, de a gyermeknek az lenne a legjobb, ha békében és szeretetben élhetne...
2019. márc. 1. 15:19
 119/198 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező (#117) ez esetben túl sok jóval nem tudlak biztatni, az ex a legveszélyesebb korban van ilyen szempontból.

Ez esetben taktikát kell váltanod, és pont arra indulnod, hogy ha mégis megszületik, ragaszkodni fogsz az összes apai jogaidhoz betű szerint, nem fogsz semmiféle peren kívüli egyességet kötni, a perben pedig te is kérvényezni fogod a felügyeleti jogot, és ha nem neked megfelelő ítélet születik, el fogod vinni másodfokra...

(aztán megvárod, amíg a jóakarók felvilágosítják, hogy ezt úgy tudja elkerülni, ha nem nevez meg apát...)

2019. márc. 1. 15:40
 120/198 anonim ***** válasza:
33%
Hát igen..a bűvös 35. Gondolom mégis meggondolta magát, hogy csak szeretne azért gyereket mégis.Most, ha téged pattint, mi a garancia, hogy talál olyat, aki vele együtt akar gyereket,Addigra " kifut" az időből.Szerintem itt az játszott, hogy na, akkor teherbe esik tőled... mint írtad, egyébként jó volt maga a kapcsolat.Jól megvoltatok.Gondolom azt hitte, te is elmúltal már 40, valószínű " megérettél" az apaságra.Úgy kalkulált, hogy biztos morogsz majd, duzzogsz, aztán csak bevállalod, mert szereted őt.Arra gondolhatott, hogy majd együtt maradtok, és felnevelitek.Szerintem titkon ebben bízott.Aztán azért azt is bekalkulálta, hogy mi van, ha mégsem.Tudta azt, hogy egyedül is fel fogja tudni nevelni.Gondolom hatalmasat csalódott, hogy kidobtad.Nőként én is azt mondom, nem volt fer, amit veled csinált.Nagyon nem!A lényeg, bármit teszel, akkor is lesz egy gyereked.Nem 25 éves vagy, aki pár hónap együttjárás után ejtett teherbe valakit.Azért csak egy 5 éves, jól működő kapcsolatból fogant meg, mégha nem is tudtál róla.Írtad, ha becsúszott volna, még el tudtad volna képzelni ezt a nőt ( egyszer, valamikor, amikor TE is úgy akarod)a gyermeked anyjának és felneveled vele.Mert becsúszott.. véletlen.. Nem értelek.Ha véletlen besikerül, azt elfogadtad volna.Akkor sem, és most sem akartad volna azt a gyereket..Mi a különbség? Egyik helyzetben sem te szeretted volna a gyereket.Akkor most miért nem akarsz résztvenni az életében?
2019. márc. 1. 16:19
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!