Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
36%
Bezzeg egy hisztis pcsa nyikorgására 8 oldalas válaszok jönnek. Besz@rás...
2018. okt. 25. 16:03
 72/78 anonim ***** válasza:
79%

Ebben pedig el tudnàl helyezkedni, jól írta előbb valaki, kötetlen, màrmint nem kéne hajnalban menned, sem éjszakàznod.

Ezt célozd akkor meg.

2018. okt. 25. 16:14
 73/78 anonim ***** válasza:
100%
igen, nagyon-nagyon sokat keresnek idősökhöz házi ápolót! keress, hirdesd magad!
2018. okt. 25. 16:19
 74/78 anonim ***** válasza:
100%

Bakker. Ezzel lehet dolgozni. Nagymamám mellé kellett ápoló, házi gondozó, 1000 ft/ óra (és szerintem ez nem olyan sok). Egy havi fizut kifizetünk neki. Hírdesd meg magad, ha ügyesen csinálod, akkor szàjhagyomány útján terjedni fog.

Vagy a b verzió. Keresel olyan munkát, ami 8-16ig tart, és a szomszéd városba van. Keresel ovit a melóhely mellett, és reggel együtt mentek, délután együtt jöttök.

Egyébként meg nagyon is van segítséged, anyukádnál laksz, eltart titeket ( a te pénzed biztos nem sokmindenre lenne elég). Erről az esetről egy mondás jut eszembe: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Elhiszem, hogy nem könnyű, de nem lehetsz még otthon 10 évet.

2018. okt. 25. 17:47
 75/78 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek olyan munka kellene, ami otthonról végezhető, keressen vele milliókat, de ne is kelljen túl sokat dolgozni vele. Fent már írtak egy ilyet, arra nem jött reakció, de az lenne neki a legTesthezállóbb. :) Nem is kell hozzá túl nagy műveltség (ami nincs is, mert egy közmondást se tud helyesen alkalmazni), mivel nem beszélgetni akarnak majd vele, mintha csak ráöntötték volna. De lehet, ahhoz nem elég csinos.
2018. okt. 25. 17:57
 76/78 A kérdező kommentje:
Már, bocsánat! Örülök, hogy sokan írtatok,a kérdésemre. Ez a kis történet kicsit több,mint kettő éve került kiírásra. Valójában, felmérést végeztem az,akkor tanuló fejemmel. Adott, volt egy téma,melyet embereknél(idegen) kellet fel tenni,hogy random mit gondolnak, illetve hogyan állnak ezekhez a dolgokhoz,ahoz,hogy milyenek vagyunk mi emberek. Sajnos,minden 2.ember tele van előítélettel,olyan is van,akit bele visznek.
2021. ápr. 19. 22:35
 77/78 anonim ***** válasza:
És akkor csodálkozunk, hogy sok kérdésre egyből rámondják, hogy kamu??? Ez is az volt, csak nem értem, miért vallotta be a kérdező
2021. ápr. 21. 12:06
 78/78 anonim ***** válasza:
az 5-ös válaszban még hazudik, hogy nem kamu. Aztán a 76-osban meg mégis az :-D És akkor csodálkozik, hogy sokan nem veszik komolyan a kérdést, hanem odamondogatnak, meg beszólogatnak neki.
2021. ápr. 21. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!