Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%

Na, írod, hogy van egy nagyvàros a közelben.

Akkor hajrà, valami csak akad.

Amikor pedig anyud nem tud vigyàzni a picire, akkor sajnos, nem sajnos, pàr óra fizetett segítség.

Tanfolyamon nem gondolkodtàl eddig?

Tényleg nem könnyű gyerek mellett, de meg lehet oldani.

Különben aki a takarítàst, vasalàst ajànlotta, az tényleg jó ötlet, tudsz jönni-menni.

2018. okt. 25. 11:45
 52/78 anonim ***** válasza:
100%

"Van varos a kozelben eleg nagy is raadasul csak reszmunka ido nincs. Ez a baj ezert megy el mindenki innen fel pestre "

Képzeld, agglomerációban élek, Pesten dolgozom. és NEM részmunkaidőben. A gyereket fél 7-kor beadom az oviba, és 5-kor megyek érte.

Itt sem kolbászból van a kerítés, hidd el!

Miért is nem jó a városban egy 8 órás munka? Sőt, ha a városba jár a gyerek oviba, akkor még nem is olyan sokat van nélküled.

Még mindig nem írod, milyen végzettséged van, és van-e munkatapasztalatod.

Csak a kifogásokat.

2018. okt. 25. 11:59
 53/78 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem végzettsége nincs, ezért is írtam neki egy tanfolyamot.

Még ez miatt se kövezné meg senki, ha az akaràst làtnànk a kommentjeiből, de sajnos nem.

És gyanítom, hogy nagyon-nagyon fiatal is, akinek becsúszott a gyerek.

De a hozzààllàsodon vàltoztatni kéne, mert 10 év múlva is ugyanez lesz a problémàd.

2018. okt. 25. 12:08
 54/78 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm takarítást kezdett vállalni, pont a gyerekek miatt. Most ott azt, hogy nem akarja abbahagyni, mert havi 300at keres vele tisztán. De mondjuk ő nagyon jól csinálja, szépen dolgozik és ez miatt nagyon keresett.
2018. okt. 25. 12:16
 55/78 anonim ***** válasza:
100%
Javítok: most ott tart
2018. okt. 25. 12:16
 56/78 anonim ***** válasza:
100%

49: Azért hiszem, hogy egy utolsó naplopó vagy, mert nem dolgozol, nincs végzettséged, összeállsz tizenévesen egy lumpen alkoholistával, aki ver is. Utána a 4 hónapos gyerekkel anyádhoz költözöl, hitelből fizeted a számlákat, és úgy teszel, mintha azt utána nem kéne visszafizetni. Akkor vergődsz, mikor a végrehajtó zárolta a számlád. De önkormányzati lakás az kéne, igaz, nem érted, hogy mire kell oda jövedelem, hisz eddig se fizettél se rezsit, se semmit.

Sorra kapod a tanácsokat, hogy tudod megoldani a munkát gyerek mellett, és teljesen fel vagy hàborodva, hogy ezt mi hogy gondoltuk, és a ku.rva anyánkat, mert nekünk biztos könnyű.

Elárulom azt is, hogy ha anyád kihal mellőled, akkor itt se fogsz tartani, mert a rezsitartozás miatt perceken belül árverezik el a házat a se.gged alól. Legalább a gyerek akkor végre jó helyre kerül, mert te egyedül egészen biztos nem fogod tudni felnevelni.

Aztán majd lehet akkor pattogni meg háborogni.

2018. okt. 25. 12:23
 57/78 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja #56 hozzàszóló.

Azt hiszed, hogy itt mindenkinek könnyű.

Elmondom neked, volt olyan idôszak, amikor azt se tudtam, mi lesz màsnap, de a gyerekemért MINDENT megtettem.

Most valóban könnyebb életem van, de ezt csak annak köszönhetem, hogy amikor pàrom megismertem (vàlàs utàn) volt munkahelyem, ergó komolyan tudott venni.Pedig nem vagyok agysebész, sem mérnök, nincs diplomàm, de akaraterőm van!

Két műszakba nyomtam a gyerek mellett.

Senki félre ne értsen, nem area biztatom a Kérdezőt, hogy "prostituàlja" magát, de ha munkahelye lenne, esélye is meglenne arra, hogy megismerjen egy olyan férfit, aki komolyan veszi, és elfogadja.

De ha se egy francos tanfolyamot nem akarsz Kérdező, se munkahelyet, akkor elmondom mi vàr ràd: belebotlasz egy hozzàd hasonló lusta emberbe, becsúszik még egy gyerek, majd ez is elkezd verni, aztàn pedig elveszíted a gyerekeidet is.

Húzz el tanulni, vagy dolgozni, a gyerekedet nézd!

És tedd össze a két kezed, hogy anyud tàmogatni akar mindenben.

2018. okt. 25. 12:42
 58/78 anonim ***** válasza:
100%

. Amikor szultem mar nem laktam itthon csak az apaval nem alakultak jol a dolgok igy nem volt hova mennem az alig 4honapos gyerekkel anno.

Edd meg a mit főztél..

2018. okt. 25. 13:37
 59/78 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a hasznos informaciokat! Azok akik negativ kommenteket irtak csak azert hogy bele rugdossanak az emberbe mert ez nekik oromet okoz azoknak csak annyit roviden,hogy konnyu mas feje folott itelkezni viszont halvany lila goze sincs mi folyik illetve az elozmenyeket semmit nem ismer egyik sem csak feldobtam egy kesz tenyt ami lenyeg a tobbit egyik sem tudja. Attol fuggetlenul hogy "vegtelenul inteligens embernek" valljak magukat meg is ennyi telik tolluk hogy ezt igy meg ugy kellet volna. Aki nem ad kalacsot az ne adjon tanacsot sem! Es en azt akartam tanacsot nem pedig szemre hanyast!

Udv!

2018. okt. 25. 13:45
 60/78 anonim ***** válasza:
100%

De mégis milyen válasz ami megfelel neked?

Írtuk a takarítást, vasalàst, állandó éjszakàt, tanfolyamot, cukrászdàt, mit tudom még mit.

Ha neked egyik sem jó, akkor àruld màr el kérlek, hogy mit akarsz kezdeni az életben?!

2018. okt. 25. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!