Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
77%

Kamasz gyerekre már rá lehetne bízni, hogy vigye el reggel oviba, te meg adsz érte pár ezret havonta.

Neked mindenre van egy jó kifogásod, hogy miért nem tudsz dolgozni.

Maradjunk annyiban, hogy nem akarsz...

2018. okt. 25. 09:08
 22/78 A kérdező kommentje:
Kedves 18. Ha nem akarod elhinni nem hiszed el! De akkor el lehet hagyni ez az oldalt keress mas vetelytarsat aki majd szivesen meggyoz bizonyos dolgokrol! Nem erdekel a negativ hozza szolas aki hiszi jo aki nem hiszi el az kerem hagyjon beken . Koszonom!!
2018. okt. 25. 09:10
 23/78 anonim ***** válasza:
63%

Apád faxát nem engedik! Nálunk több kismama is dolgozik éjjelesben 2 éves gyerek mellett! Sőt, annál is több apuka.

Ha pénz kell, akkor húzzál koldulni az utcára. Ne itt.

2018. okt. 25. 09:11
 24/78 A kérdező kommentje:
Igen es megis mibol fizessek barkit is erre mondjon mar valaki valamit?
2018. okt. 25. 09:11
 25/78 A kérdező kommentje:
23: a te edes apad faxat! Orulok hogy feled van ilyen lehetoseg de ott ahol en lakom nincs!
2018. okt. 25. 09:12
 26/78 anonim ***** válasza:
77%

24: Nálunk az éjjelesek 250 körül visznek haza. Betanított gyári munka.

Mondjuk ebből ki tudsz köhögni 5ezret. Nem?

Ennyire tehetetlen, életképtelen nőnek nem való gyerek. Jobban járna, ha nevelőszülőkhöz kerül. Te meg takarodhatsz dolgozni.

2018. okt. 25. 09:15
 27/78 A kérdező kommentje:
Elmondanam noi munka amit gyerek mellet valahat itt barki is az max 3 db van es itz vege kifujt!
 28/78 anonim ***** válasza:
89%

Nem kötelezhetnek éjjeli munkára. Nem pedig nem engedik! Nagyon nem ugyanaz!

Te önkéntesen mondhatod, hogy szeretnél éjjeli műszakban dolgozni! És ahogy mondták: Munka után reggel elviszed a gyereket oviba, alszol egyet, majd délután elhozod. AMikor indulni kell munkába gondolom anyukád már hazaér.

Szerinted anya-apa ezt hogy oldja meg? Vagy gondolod minden családban otthon van az egyik szülő a gyerek 18 éves koráig???

Nem akarásnak nyögés a vége. ÉS te csak nyögdécselsz itt...

Ma Magyarországon tud munkát találni, aki dolgozni AKAR!

29/78 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is úgy tűnik, hogy csak kifogás, hogy nem akarsz műszakba menni. Menj oda, ahol anyád dolgozik, és kérd vele ellentétes műszakba magad. Máris meg van oldva a ki vigye-hozza a gyereket kérdés.

Annak meg örülj, hogy anyád egyáltalán hajlandó segíteni ebben, és köszönd meg neki, mert azt is megtehetné, hogy kirak a házából, és oldd meg az életedet ahogy akarod, ha már olyan embernek szültél, akinek nem való a család.

Te választottad.

Illetve a gyereknek van apja is, ő hol van ebben a történetben? Kötelessége törődni a gyerekével, ha már megcsinálta.

2018. okt. 25. 09:16
 30/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhetetlen es hulye sem! Nevelo szulokhoz a gyerekemnek nem kell memnie hala a jo egnek minden rendben! Kivancsi lennek hogy sok anyuka aki egyedul maradna a gyerekevel mit tenne plane ha meg ilyen kicsi es segitsege nuku? Na mit tenne?
2018. okt. 25. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!