Normalis hogy igy kiakadtam?
Nem a gyàri melóval van baj, nem is aztal ha valaki takarít...Azzal van baj, mikor valakinek semmi terve, semmi célja nincs.
Sajnos a Kérdezőnek semmilyen elképzelése nincs a jövőt illetően.
Attól nem félsz, hogy elveszíted a gyereked?Nekem ez lenne a legnagyobb félelmem, mert szeretetből nem lehet rezsit fizetni, nem lehet ételt venni.
" Aki nem ad kalacsot az ne adjon tanacsot sem! "
Ezt hogy értsük?
Szóval etessünk meg aztán utána mondjunk neked hasznos tippeket? Kaptál itt már elég sok tanácsot, hát nem tudom mi a bánatos sz.rt kellene még írnunk...
Kérjük el a számlaszámodat és küldjünk pénzt? Mert másra már nem bírok gondolni, hogy valójában mit is szeretnél...
Amúgy nekem is ez futott màr esküszöm át az agyamon, ha semmilyen tanàcs nem jó, akkor dobjuk itt össze neked az adóssàgra valót?
Írod, hogy van célod.És mégis mi, ha a végzettségedről, a korodról se írsz egy szót sem, akkor mit mondjunk?!
Nem írhattuk azt, hogy keress egy kényelmes irodai munkàt, ha azt se tudjuk egyàltalàn tanultàl-e valamit, vagy àltalànos utàn rögtön terhes lettél.
Ezért írtuk a takarítàst, gyàri munkàt, szakképzettséget nem igényel.
Még mindig titkolod, mihez értesz, miben van tapasztalatod!!!!
Ha nincs végzettséged, meg még sosem dolgoztál azt is leírhatnád, akkor is tudnánk tanácsot adni.
Bár mindegy, mert úgysem fogadod el.
Figyelem emberek!
Szoc.gondozo es apolo a vegzetsegem de nem dolgoztam meg benne hosszu tavon. Ennyi az egesz egyebkent korom 25.
Ja es okj tanfolyamon szereztem! Es meg mindig nem kell a penze senkinek sem!
Akkor akár idősek ápolásába is besegíthetsz. Ez is kötetlen munka, kb mint a takarítás.
Kereslet biztos lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!