Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy igy kiakadtam?

Normalis hogy igy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Van nemi adossagom es ott tart az ugy hogy le akarjak zarni a folyoszamlam. Viszont munkahelyre nem tudok elmenni ugyanis kisgyermekem van (3 eves) es a kozelbe nincs olyan munkahely ami megfelelo lenne ahoz hogy rendesen tudjam hordani a gyereket az oviba. Munkanelkulin vqgyok. Edes anyam azt mondta majd o segit engem anyagilag xsak tudjam fizetni,nos ez igen odaig oke a baj az hogy gyerek koromban rendkivul rossz eletem volt miatta es mai napig nem latja be illetve egyutt is elunk es plane az hogy o dolgozik de q konyhara nagyon keveset ad amit ad azt is fel hantorgatja vagy nehezen erti meg miert kell neki is a konyhara adni. En veszek meg joforman mindent ami kell a kajat es a fo tisztito szereket is es ugye plusszba ott van meg az ovis gyerekem is. Szoval azt mondtam neki hogy nekem ne segitsen majd elintezem magam ha lesz munkahelyem akkor tudom fizetni addig viszont meg kell allapodnom vhogy a behajto ceggel. Csak az a gond hogy nagyon kiakadtam anyamra amiert azt mondta hogy o majd segit nem akarom igy is mindent felhantorgat normalis hogy igy kiakadtam?
2018. okt. 25. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vidd a gyereket melòba, legalább tanul valamit és az ő fizetését is te kapod meg. Úgyis gyári melòs lesz belőle legfeljebb 15 évvel hamarabb kezd. Akkor nem lesz gond, hová rakd míg dolgozol.
2018. okt. 25. 14:01
 62/78 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyàri melóval van baj, nem is aztal ha valaki takarít...Azzal van baj, mikor valakinek semmi terve, semmi célja nincs.

Sajnos a Kérdezőnek semmilyen elképzelése nincs a jövőt illetően.

Attól nem félsz, hogy elveszíted a gyereked?Nekem ez lenne a legnagyobb félelmem, mert szeretetből nem lehet rezsit fizetni, nem lehet ételt venni.

2018. okt. 25. 14:11
 63/78 A kérdező kommentje:
Elkepzelesem sincs honnan veszed hogy nincs celom??
2018. okt. 25. 14:12
 64/78 anonim ***** válasza:
100%
Hogy adjunk tanácsot, ha nem írod meg, mi a végzettséged, mit dolgoztál eddig???
2018. okt. 25. 14:22
 65/78 anonim ***** válasza:
100%

" Aki nem ad kalacsot az ne adjon tanacsot sem! "

Ezt hogy értsük?

Szóval etessünk meg aztán utána mondjunk neked hasznos tippeket? Kaptál itt már elég sok tanácsot, hát nem tudom mi a bánatos sz.rt kellene még írnunk...

Kérjük el a számlaszámodat és küldjünk pénzt? Mert másra már nem bírok gondolni, hogy valójában mit is szeretnél...

2018. okt. 25. 14:40
 66/78 A kérdező kommentje:
Ez egy kozmondas.de mindegy..sose fogadnek el penzt senkitol sem. Es ezzel azt akartam mondani hogy aki jo tanacsot nem tud adni az legalabb nem kritizaljon mert nem biztos hogy jogos
2018. okt. 25. 14:44
 67/78 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem is ez futott màr esküszöm át az agyamon, ha semmilyen tanàcs nem jó, akkor dobjuk itt össze neked az adóssàgra valót?

Írod, hogy van célod.És mégis mi, ha a végzettségedről, a korodról se írsz egy szót sem, akkor mit mondjunk?!

Nem írhattuk azt, hogy keress egy kényelmes irodai munkàt, ha azt se tudjuk egyàltalàn tanultàl-e valamit, vagy àltalànos utàn rögtön terhes lettél.

Ezért írtuk a takarítàst, gyàri munkàt, szakképzettséget nem igényel.

2018. okt. 25. 14:45
 68/78 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig titkolod, mihez értesz, miben van tapasztalatod!!!!

Ha nincs végzettséged, meg még sosem dolgoztál azt is leírhatnád, akkor is tudnánk tanácsot adni.

Bár mindegy, mert úgysem fogadod el.

2018. okt. 25. 14:53
 69/78 A kérdező kommentje:

Figyelem emberek!

Szoc.gondozo es apolo a vegzetsegem de nem dolgoztam meg benne hosszu tavon. Ennyi az egesz egyebkent korom 25.

Ja es okj tanfolyamon szereztem! Es meg mindig nem kell a penze senkinek sem!

2018. okt. 25. 14:57
 70/78 anonim ***** válasza:
90%

Akkor akár idősek ápolásába is besegíthetsz. Ez is kötetlen munka, kb mint a takarítás.

Kereslet biztos lenne rá.

2018. okt. 25. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!